28.03.2022 | El rall diari

77 min.
tp

Hui hem aprofundit en el projecte de Justícia Pròxima a la Comunitat Valenciana, que d'una banda, pretén garantir tots els serveis d'atenció a la ciutadania que permeta la normativa vigent; i, d'altra banda, vol estendre els serveis d'informació i orientació jurídica en tot el territori. Hem conegut totes les funcions de les noves oficines JustiProp que estan obrint les portes i, també, l'esforç per la modernització de l'entorn tecnològic dels jutjats de pau d'arreu del territori amb José García Añón, director general de Reformes Democràtiques i accés a la Justícia. 

Amb la companyia i els consells dels nostres col·laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, hem seguit fent la ruta dels esmorzars per a descobrir l’essència dels entrepans de Cullera.

Hem celebrat el Dia Mundial del Teatre descobrint paraules, concretament les que ens parlen del teatre i les arts escèniques gràcies al recopilatori que va elaborar l'Acadèmia Valenciana de la Llengua juntament amb l’Institut Valencià de Cultura.

Hem tancat la primera part del programa dalt de l’escenari, ja que amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns, Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant, hem conversat sobre les seues aficions artístiques.

En la segona part hem fet un recorregut per les emissores municipals per a descobrir la notícia de la setmana en les poblacions d’Ibi, Pego, Canals, Albal i l’Eliana.

Hem tancat el programa de hui a Manises, on aquesta vesprada es projecta el documental ‘Cartes robades. Els papers de Manises’ basat en el descobriment dels arxius de la Falange a l’Arxiu Municipal quaranta anys després. Un treball dels periodistes Salvador Dolz i Rosa Brines.

stats