26.04.2024 | El rall

110 min.
tp

Hui, 26 d'abril, el Rall ha tornat a eixir al carrer. Hem tingut el plaer d'emetre el programa ni més ni menys que des de la Fira del Llibre de València. I com no podia ser d'una altra manera, hem començat entrevistant els organitzadors d'aquesta. En concret hem parlat amb Manolo Gil, director de la Fira del Llibre, i amb Josep Ballester, especialista en poesia i pregoner de la mateixa.

Seguidament hem seguit compartint el programa amb alguns dels protagonistes de la fira: la novel·lista Isabel Barceló ens ha regalat una estona; Ximo Carrión ens ha presentat el seu llibre de cuina i Miguel Ángel Murcia Llin ens ha descobert el seu llibre sobre handbol femení.

També hem dedicat una estona a les fires de llibres que s'organitzen en municipis diversos del territori i que visiten la de València, com són la fira de Borriana, la d'Utiel i la de la Vila joiosa.

No podíem deixar passar l'oportunitat de conversar amb llibrers i llibreres. En concret, hem rebut Juan Pedro Font de Mora, President del Gremi de Llibrers de València i propietari de la Llibreria Railowsky, de València, i Maria Bravo, Presidenta de la Fundació de la Fira del Llibre de València i llibretera d'Ambra Llibres, de Gandia.

stats