24.12.2021 | El rall diari

81 min.
tp

Hores abans de la celebració de la Nit de Nadal, El rall s'ha vestit de gala per a rebre convidats especials amb qui celebrar este dia tan bonic de retrobaments que solem compartir amb la família.

És un dia en què el menjar agafa protagonisme, raó per la qual no podia faltar el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero, que ens ha portat un cabàs ple de Nadal, però també de lletres. I és que hui ha arribat al nostre estudi acompanyat de Jose Rodríguez, autor del llibre 101 receptes de la cuina tradicional valenciana, amb qui hem aprés com fer un bon putxero de Nadal.

Tampoc podien faltar a la cita els nostres estimats conversadors, Ramón Mampel, Joan Olivares i Joan Borja. Amb ells hem parlat de costums i tradicions nadalenques que es duen a terme en diversos punts del nostre territori. Pablo i Lluís ens han portat l'oferta cinematogràfica dels pobles de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes per a aquests dies. Des de "Cinestèsia" ens han fet un bon recull de propostes que, com cada setmana, ens han arribat des de Ràdio Godella. 

I per a tancar, també gràcies a la producció de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, el director del programa El musiquer, Zequi Castellano, ha posat l'accent musical al programa de hui repassant temes clàssics i d'altres no tan coneguts.

stats