24.05.2022 | El rall diari

77 min.
tp

Hui hem començat el programa aprofundint en una malaltia que, malgrat registrar cada vegada taxes mé elevades d'incidència, continua sent prou desconeguda: la celiaquia. Per a oferir-nos-en tots els detalls hem tingut M. Ángeles Sánchez, tècnica d'Acecova, i el doctor Luis Santos.

A continuació, ens hem transportat a la nostra particular 'Terra llegendària' amb Juanfran Ferrandiz, que hui ens ha portat la història del segle XIX que ens ha enviat una oient de Canals. Es coneix com El crim del lloro i ens l'ha contada Edu Badal, company de Ràdio Canals.

Tot seguit hem rebut la nostra escriptora de capçalera Gràcia Jiménez, que des de Ràdio Sant Vicent ens ha fet reflexionar sobre els arquetips literaris femenins, a més de donar-nos el seu clàssic consell i llançar-nos un repte.

Per a tancar la primera hora del programa, ha estat amb nosaltres la nostra mestra particular, Irene Alegria, que hui ha vingut acompanyada de Margarita Bacharach, alumna del Centre d'Estudis Marni de València, per a parlar-nos del seu equip en el concurs d'Up Stream.

Com cada dimarts, hem tancat la jornada amb Imma Mateu i el seu "Racó de la banda". Hui ens ha endinsat en el X concurs de tuba de la Vila Joiosa, amb Juan Bautista, Ricardo Doménech, Juan Palacios i Rafa Donet de l'Agrupació Musical Mediterráneo d'aquest municipi.

Continguts