23.03.2023 | El rall

81 min.
tp

Hui hem iniciat el programa a Rossell, al Baix Maestrat, on estan ultimant els detalls de la trentena edició de la Fira de Sant Josep. Aquest cap de setmana s’hi duran a terme un fum d'activitats.

Després hem continuat parlant d'esdeveniments per al cap de setmana, perquè comença ja una nova edició de les Trobades d'Escola Valenciana arreu de les comarques del nostre territori. Una de les primeres parades és Almàssera.

Pel que fa als 'Esports al territori', hem informat que aquest diumenge es durà a terme la Run Càncer a Paterna, una carrera solidària que destina tot el que recapta a la lluita contra el càncer i a projectes d'investigació.

En la secció ‘Ecosfera’ hem visitat l'Alt Palància, una de les zones més afectades pels incendis de l'estiu passat. A més, hem parlat d'un projecte educatiu que s’ha posat en marxa en alguns centres de la zona i que busca regenerar els boscos dels voltants.

Per a acabar el programa, hem conversat amb Mayte Noguera, secretària tècnica de la comissió assessora de festes i tradicions de la Comunitat Valenciana, que ens ha contat les últimes novetats sobre aquesta nova iniciativa que acaba de nàixer gràcies a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Generalitat.

stats