22.10.2021 | El rall diari

81 min.
tp

'El rall' ha fet la primera parada a Castalla, que aquest cap de setmana recupera la Fira de la Fantasia, dedicada a l’escriptor Enric Valor. També hem visitat Fontanars dels Alforins, primer municipi valencià que s’ha sumat a la iniciativa ‘Mi pueblo lee’.

Com cada divendres, hem conegut les efemèrides més destacades d’aquesta setmana amb el director d'El Musiquer, Ezequiel Castellano, i hem escoltat l’’Himne de les Nacions Unides’, que ha complit 50 anys.

Des de Picassent ens han proposat un cap de setmana ben divertit, ja que està en marxa una nova edició, la 17a, del festival Kafre Teatre. Una cita ineludible per als amants de les arts escèniques amb espectacles atrevits i divertits per a no parar de riure.

Les emissores municipals ens han fet arribar les seues agendes culturals per al cap de setmana. Hi ha un fum d’activitats ben diverses i interessants.

I un divendres més els companys de l’espai ‘Cinestesia’ ens han descobert tres festivals de cine que se celebren aquests dies arreu del territori i també ens han parlat del rodatge de dos sèries.

Hem tancat el programa i la setmana amb el nostre col·laborador Salva Gómez, que en l’espai ‘Sona València’ ens ha presentat Andrés Valero per a saber a què sona Silla.

stats