22.05.2023 | El rall

72 min.
tp

Hem començat el dia descobrint una revista, ‘RGB magazine', una publicació fotogràfica alacantina que acaba d’editar un monogràfic dedicat a Ibi i el seu vincle amb la indústria.

Hem seguit parlant de publicacions, però centrant-nos en la literatura que brilla a les prestatgeries de les biblioteques. Sí, hem posat en marxa la nostra ‘Biblioràdio’ i ens hem endinsat en els llibres que amaga la biblioteca de Barx.

Si no heu tingut prou escriptura, després hem seguit ‘Descobrint paraules’ amb una altra revista, la revista ‘Caldesa’. És una publicació que té com a pilars centrals la nostra llengua i la joventut. Hem parlat d’ella amb alguns dels seus membres, Blanca Garcia-Oliver i Andreu Blai.

Després ha arribat als estudis la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, amb el seu ‘Què diu la mestra’. Hui ha tocat parlar d’un tema ben seriós entre la població infantil: els suïcidis.

I hem rematat el dia parlant d’un esdeveniment musical que es va celebrar el passat cap de setmana a Massalfassar, el XXVII Trobada de Cant Rural, Cant al ras.

stats