22.04.2022 | El rall diari

78 min.
tp

Hui hem fet la nostra primera parada a Petrer, al Vinalopó Mitjà, un poble que es prepara per a iniciar les Festes de Sant Bonifaci del 2022 amb la celebració del Pregó i del Dia de les Banderes, que tindrà lloc aquest cap de setmana. A més, hem descobert tots els actes que tenen previstos per als pròxims dies. 

Després, com cada divendres, la música clàssica ha arribat a aquest estudi amb el director d'El musiquer, Zequi Castellano, que hui ens ha descobert la figura del compositor valencià Joan Baptista Vert i Carbonell.

Tot seguit hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Prepareu paper i boli per a anotar les activitats culturals i d'oci de què podem gaudir els pròxims dies.  

A continuació, us hem proposat una iniciativa titulada “Viure de cine” que es va iniciar ahir a Bunyol. Cada dijous els cinèfils que s'acosten a la població trobaran una oferta excel·lent amb una cartellera del millor cinema premiat internacionalment.

En la segona part del programa hem continuat parlant de cinema. Gràcies als companys de “Cinestèsia”, que tornen com cada setmana des de Ràdio Godella, us hem contat els detalls de la pel·lícula El Agua, de l'oriolana Elena López Riera, que es presentarà a la Quinzena de Realitzadors de Canes, i també hem parlat de les estrenes valencianes a les sales de cinema.

I hem tancat el programa de hui amb música i descobrint com sonen els nostres pobles en l'espai “Sona València”. Hui, gràcies al col·laborador Salva Gómez hem descobert com sona la ciutat per al productor musical Sergi Adrià.

Continguts

stats