21.06.2024 | El rall

95 min.
tp

Divendres especial, perquè 'El rall' ha tornat a eixir al carrer, i quina millor excusa per a desplaçar-nos a Alacant que les Fogueres 2024!

Hem començat parlant amb Vicente Cervera Chulià, de la Pirotecnia Turís, encarregat hui de la mascletà. Després hem gaudit de l’agermanament que existeix entre algunes comissions de Fogueres i de Falles. En concret, hem conversat amb els quadres d’honor de la Foguera San Fernando i de la Falla Plaça Pintor Segrelles de València.

També hem conegut Armando Parodi, investigador de Fogueres i docent col·laborador de la Universitat d’Alacant, que ens ha parlat sobre l’any en què quasi desapareixen les Fogueres.

A més, ens ha visitat la 'influencer' Elena Vidal, coneguda com a @alicantestreetstyle en xarxes, guia turística com cap altra.

I hem acabat, com no podia ser d’altra manera, amb gastronomia. Des de “Menjars de la terra”, suplement del diari 'Información', hem rebut Paco Bernabé, el responsable, que ens ha fet la boca aigua amb tant de producte local i de qualitat.

I, a més de tot açò, hem rebut alguns representants de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, com Miguel Bailach, secretari general, o Modesto Martínez, vicesecretari. També ens han visitat José Antonio Redorat, director general d'Administració Pública, i Susana Camarero, vicepresidenta segona de la Generalitat.

stats