20.04.2023 | El rall

79 min.
tp

Qui va ser el gallec Teófilo del Valle? Com va morir realment durant la vaga del calcer del 1976 a Elda? A aquestes preguntes intenta respondre el documental ‘Las tres muertes de Teófilo del Valle’, de l'elder Manuel de Juan, que ens ha visitat per a contar-nos més detalls sobre l'estrena.

Després ens hem traslladat a Almàssera per parlar de FirAL, la Fira del Comerç, que torna aquest cap de setmana per a mostrar tota la seua oferta comercial.

Hui també hem tingut una visita molt especial. Hem rebut en el nostre estudi alumnes del CEIP El Rajolar d’Aldaia, que han passat a saludar i a conéixer des de dins el que és treballar en la ràdio. I tot, amb la col·laboració d’Escola Valenciana.

Després hem dedicat un espai a parlar de l’actualitat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i del seu programa de formació per al personal de les administracions locals.

Per a acabar el programa hem rebut els companys d'El Dolcet pal Cafè, que han ‘intentat’ explicar-nos algunes cosetes sobre les Festes de Moros i Cristians.

stats