18.10.2021 | El rall diari

78 min.
tp

Dilluns i 'El rall' torna a les ones fent parada en la 56a Fira del Llibre de València per a parlar amb l'editorial alzirenca Bromera sobre les novetats literàries. Ens han acompanyat el director literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, i dos de les autores que firmen el nou catàleg de l’editorial: Marian Díez i Natàlia Gisbert.

També, com toca, hem continuat la "Ruta dels esmorzars". Amb el guiatge dels nostres col·laboradors Arnau, Joan i Pelayo, hem conegut entrepans amb nom propi, l'especialitat de Casa Herminia a la Pobla Tornesa i quina és la millor manera d'acabar un esmorzar: amb un café cremadet o un bombó. 

La secció "Descobrint paraules" ens ha portat fins a la comarca del Baix Vinalopó. Allí, gràcies als tècnics de l'Agència de Promoció del Valencià de la Diputació de València hem aprés aspectes gramaticals característics d'Elx.

En les "Xarrades en xarxa", amb les tres grans dones que ens acompanyen cada dilluns, Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner, hui, que celebrem el Dia de la Dona Escriptora, hem continuat parlant de dones i literatura.

En la segona part, ens hem acostat fins a l'emissora municipal de Manises per a saber com van els preparatius de la cinquena edició del Maniàtic, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Manises i saber-ne les novetats que ens ha contat el seu director, Víctor Palacios. 

I hem acabat a Bolulla, a la Marina Baixa, per a descobrir amb el soci d'Avamet Adrián Martínez les peculiaritats de l'oratge d'aquest poble de la Marina Baixa.

stats