18.04.2022 | El rall diari

82 min.
tp

L'inici del programa i de la setmana no ha pogut ser més dolç. Hem visitat la pastisseria Rico d'Ibi, capdavantera en l'elaboració de mones de xocolate. Hem parlat amb Fidel Rico, que forma part de la quarta generació d'una família pastissera i que es dedica a fer un dels productes més típics de Pasqua.

El dilluns ens agrada començar el dia fent-nos un bon esmorzar. Hui hem tingut un menú ben especial amb els nostres xics de la Ruta dels Esmorzars. Joan Ferrús i Arnau Clari han fet una parada en el seu camí de Pasqua per a fer-nos algunes recomanacions.

Sabem que aquests dies esteu aprofitant per a eixir a menjar-vos la mona, esmorzar i dinar. Així que la nostra col·laboradora d'Ecosfera, Elisa Moragón, ens ha preparat unes rutes per a recórrer alguns dels paisatges més bonics de la nostra geografia.

I en la segona part del programa vos hem proposat participar en el taller de catxerulos que han organitzat al Museu de l'Horta Josep Ferris. La directora Clara Pérez ens ha donat molts bons consells per a construir la nostra pròpia milotxa. Nosaltres ja tenim tot el material preparat per a fer volar l'estel d'El Rall durant tota la setmana.

stats