18.03.2022 | El rall

80 min.
tp

Hui hem fet la nostra primera parada a Alaquàs, a l'Horta Sud, on un projecte d'investigació ha revelat la marca de qualitat que artesans i artesanes empraven en el segle XV per a diferenciar les seues olles i que obri diverses oportunitats per al desenvolupament d'aquest art en el municipi. També ens ha visitat el director d'"El Musiquer", el programa de música clàssica produït per la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes que podeu escoltar el cap de setmana en la ràdio d'À Punt. Hui, Zequi Castellano ens ha portat un especial de música fallera.

Tot seguit hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. 

A continuació, hem seguit el viatge fins a Canals per a parlar amb Paula Llorens. Aquesta setmana s'han conegut les candidatures per als Premis Max i el nom de la canalina apareix en tres categories! En la segona part del programa ens han acompanyat els col·laboradors del programa 'Cinèstesia'. Hui, Pablo i Lluís han fet un repàs molt curiós sobre la presència del món faller en algunes de les pel·lícules més vistes de la història. Per últim, hem tancat el programa amb més música fallera i festiva; en l'espai "Sona València" el nostre col·laborador Salva Gómez ha arribat acompanyat dels valencians Atabalats.

stats