14.06.2023 | El rall

80 min.
tp

Si us agrada llegir (que sabem que sí), heu de saber que la Fundació Bromera ha presentat hui la campanya "Llegir en valencià, per a estimar-nos", una iniciativa que promou la vida saludable a través de la lectura. Hem parlat sobre el projecte amb Miriam Salvador, responsable de comunicació de la Fundació, i amb dos dels autors que hi han participat, Raquel Ricart i Vicent Usó.

A continuació ens hem posat ‘A la marxeta’ amb la nostra estimada Clara Laguarda i les seues llistes de reproducció. Hui ens n’ha portat una que, com la sang, ha circulat amb gran facilitat per les nostres venes...

Anit es van lliurar els Premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians del 2023, i nosaltres hem aprofitat per a pescar alguns ‘Il·lustres municipals’. En concret, hem comptat amb els guanyadors del Premi Crisàlide a la millor actriu i actor, Marina Alegre i Sergio Escribano.

I com cada dimecres, se’ns ha fet la boca aigua amb els ingredients que hi ha en ‘El cabàs de Galletero’. El nostre company Carles Galletero ens ha convidat a tastar les coques de Sant Joan, i ens ha fet de guia per la fira "Requena és Cava".

Continguts

stats