14.04.2023 | El rall

79 min.
tp

Si vos pensàveu que ja havíem acabat de parlar de Falles enguany, estàveu enganyats! El veïnat de Toixa ha esperat fins que passara tot el rebombori per a celebrar aquest cap de setmana, del 14 al 16 d'abril, les seues tradicionals festes falleres.

A continuació ens ha tornat a visitar la companya Pilar Moreno amb una nova edició de "La ruta dels pobles menuts", que hui ha transitat per l'Alt Millars, concretament per Vallat i Cortes d'Arenós. Allí hem conegut més sobre el que ens ofereixen aquests pobles.

També hem tornat a rebre els companys de 'Cinestèsia'. Des de Ràdio Godella ens han apropat una entrevista al director valencià David Marqués, que hui ha estrenat la pel·lícula 'En temporada baja'.

No ens hem oblidat de les companyes i companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que ens han proposat un fum d'activitats per a aquest cap de setmana.

I per a acabar de rematar aquest divendres, vos hem convidat a conéixer i escoltar en directe la música de la banda de rock valenciana Teseo 45.

stats