14.04.2022 | El rall

79 min.
tp

Amb motiu de la celebració del Dijous Sant, ‘El Rall’ ha canviat el seu horari habitual, però hem continuat acompanyant-vos durant 90 minuts.

Hui hem estat en un dels municipis amb més tradició en la celebració d'aquesta tradició: Ondara, a la comarca de la Marina Alta. Amb Boro González, de la Confraria del Sant Sepulcre, i Miguel Marí, que representa la figura de Jesucrist, hem conegut tots els detalls d'aquesta celebració.

El nostre territori és molt ric en tradicions, i això suposa que també tenim un vocabulari ben sucós relacionat amb la Setmana Santa. L’hem descobert amb Carme Navarro, tècnica lingüística del Servei de Normalització Lingüística de la Diputació de València, i les ‘Paraules de dol i d’alegria’.

Aquesta setmana la secció de Cinestèsia s'avança un dia. Els nostres companys Pablo Plaza i Luis Campello, des de Ràdio Godella, ens han preparat un especial per a aquests dies amb l’audiovisual LGTBI com a protagonista.

En la segona part, els companys i les companyes de Ràdio Ibi, Ràdio Pego i Manises Ràdio ens han contat com estan vivint els veïns i les veïnes dels seus pobles aquesta festivitat.

stats