14.02.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem fet un incís en la sexualitat, una cosa humana que està en tots nosaltres i en la qual s'inclouen aspectes com la intimitat o l'amor. En concret hem parlat d’un estudi que estan fent a la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València sobre el dolor en les relacions sexuals i el sòl pelvià. Hem aprofundit en aquests assumptes amb Ángela Monfort, fisioterapeuta especialitzada en el tractament del sòl pelvià perquè hui es commemora el Dia de la Salut Sexual.

Amb la companyia i els consells dels nostres col•laboradors Joan Ferrús, Arnau Clari i Pelayo Máñez, ens hem posat en ruta una setmana més per a conéixer llocs on poder fer parada i disfrutar d'un bon entrepà. Hui hem viatjat fins al Restaurant El Jabalí, a Benialí, a la Marina Alta.

Després hem descobert les paraules més genuïnes de Serra. Aquest municipi del Camp de Túria està treballant per la recuperació de la parla de la població. Hem aprofundit en el cal•ligrama que han dissenyat amb l'ajuda del veïnat i que té la silueta del castell del municipi i les cireres com a protagonistes.

Amb les tres dones que ens acompanyen cada dilluns, Pepa Guardiola, Tesa Giner i Isabel Morant, hem conversat sobre el tema que obria hui el nostre espai: la salut i l'educació sexual. Hem parlat sobre si cuidem la salut sexual de la mateixa manera que cuidem la salut en general.

En la segona part d''El Rall' hem parlat del que va passar durant la gala d'entrega dels premis Goya a la ciutat de València. Els nostres col•laboradors Pablo Plaza i Lluís Campello ens han contat com van viure aquesta nit de glamur.

Hem acabat a Agres. Gràcies al soci d'Avamet d'aquesta localitat del Comtat ens hem acostat a les peculiaritats de l'oratge d'aquest poble.

stats