13.12.2021 | El rall diari

78 min.
tp

Hui, en 'El Rall', hem descobert Soundcool, una nova aplicació que treballa l'estimulació neurològica, amb uns primers resultats molt esperançadors per a les persones que pateixen malalties neurodegeneratives com l'alzhèimer.

Com cada dilluns, ens han acompanyat els nostres col·laboradors de La ruta dels esmorzars, Pelayo, Joan i Arnau, que estan encantats amb Cullera.

Hui també ens ha acompanyat Toni Torregrossa, tècnic lingüístic de la Diputació de València, per a explicar-nos el vocabulari curiós relacionat amb el cançoner valencià de Nadal.

En les Xarrades en xarxa hem parlat amb Tesa Giner i Pepa Guardiola de la maduresa, dels reptes socials i emocionals que aquesta comporta. Ens hem preguntat si envellir és una decisió personal i si és important tindre projectes de vida (personals i professionals), estar motivat i perseguir objectius.

Seguidament, ens hem traslladat fins a Dénia per a conéixer la rèplica de la Torre Eiffel creada per Rafa Martínez i German Bellstedt. Està situada al polígon del municipi i s'ha convertit en una atracció per als veïns i veïnes gràcies a les llums que la il·luminen cada nit.

I com cada setmana, gràcies als socis Avamet podem saber què és el que fa peculiar el temps en cada racó del nostre territori, quines són les seues característiques i trets diferenciadors. Hui, en concret, ens hem desplaçat fins a Xàbia, a la Marina Alta, per a parlar amb Toni Bolufer.

stats