13.06.2024 | El rall

106 min.
tp

Ja feia temps que no tréiem 'El rall' al carrer, i hui ha sigut per fi eixe dia!

Des de Massalfassar, hem cobert la trobada de les diferents Federacions de Municipis i Províncies d’Espanya que participen en el Projecte RETTURN, projecte que se centra en l’impuls del turisme rural fent valdre les tradicions i la cultura dels nostres pobles.

En eixe sentit, hem tingut el gust de formar una taula redona amb els secretaris i secretàries generals de les distintes federacions: amb Yolanda Sáez d’Andalusia, Carmelo Pérez d’Aragó, Miguel Ruiz d’Extremadura, Patricia Vilá de Galícia, i Vicente Rodríguez de les Illes Canàries.

També hem aprofitat per a aprofundir en la participació valenciana en el Projecte RETTURN amb Fran López, president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, Sergi Ferrús, president de la Mancomunitat de la Marina Alta, Ivan Guimerà, president de la Mancomunitat dels Ports, i amb Higinio Yuste, alcalde de Massalfassar.

Per últim, hem aprofitat per a parlar de despoblació i turisme amb José A. Redorat, director general d’Administració Local de la Comunitat Valenciana; amb Raquel Gómez, tècnica de Turisme de la FVMP i col·laboradora del nostre programa; i amb Miguel Bailach, secretari general de la Federació Valenciana.

stats