13.03.2023 | El rall

77 min.
tp

Hem començat el dia viatjant fins a Sant Vicent Del Raspeig, on hem visitat una gran exposició sobre ebenisteria de la mà del Museu de les Arts i Oficis d'Alacant i de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del municipi.

Hem seguit de ruta lingüística amb una nova edició de la nostra "Biblioràdio". Hui hem fet parada a Tibi per a visitar la seua biblioteca municipal i els secrets que guarda.

Hem seguit parlant de lletres en la nostra secció "Descobrint Paraules", i ens hem endinsat en el món dels llibrets fallers i en els premis que celebra la Federació de les Lletres Falleres.

També hem escoltat què tenien a contar-nos les emissores companyes de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, amb especial atenció a Ràdio Banyeres de Mariola, que celebren ni més ni menys que deu anys de ràdio.

La bibliotecària del Museu Valencià d’Etnologia (ETNO), Amparo Pons, ens ha parlat sobre el concurs Wiki Loves Falles, un projecte fotogràfic que convida a tot el món a pujar imatges originals sobre les Falles i qualsevol activitat relacionada amb elles.

I hem acabat el dia amb la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, que ens ha parlat del projecte 'Per una ciutat més accessible', dut a terme per docents d'Ensenyaments Professionals Sorolla, del Grup Sorolla Educació.

stats