12.07.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Petrer, on ja sonen les cordes de la guitarra clàssica gràcies al Festival Internacional de Guitarra José Tomás Vila de Petrer. A més, la cita d'enguany és molt especial, ja que bufen 25 espelmes pel seu aniversari.

A continuació ens hem traslladat, com cada dimarts, a la terra de les faules i les rondalles amb Juanfran Ferrándiz, que hui ens ha portat una història de moros i cristians situada a la cova de les Calaveres de Benidoleig. L’hem escoltada a través de la veu del company de Ràdio Altea Paco Lloret.

Després ha sigut el torn de l'espai estiuenc dedicat als nostres amics peluts de quatre potes. En aquesta ocasió hem viatjat a Benetússer, on han iniciat una campanya d'ADN caní que combina benestar animal i neteja municipal.

Per a tancar la primera part, hem descobert llocs que ens refresquen aquests dies calorosos i amb els quals podem viatjar a més mons. A través de la nostra Biblioràdio hem visitat hui Oliva, on ens han contat totes les iniciatives de la biblioteca municipal.

Com cada dimarts, hem tancat el programa amb molta música gràcies a la nostra col·laboradora Imma Mateu, que ens ha portat uns convidats d'honor; els protagonistes de la Unió Musical d’Alaquàs, que ens han parlat del seu 175 aniversari i del Cant de la Carxofa.

stats