12.05.2023 | El rall

73 min.
tp

Hui hem començat visitant l’Alt Maestrat, on aquest cap de setmana se celebra Xalar, un festival d’arts escèniques contemporànies que busca vertebrar la comarca a través de la seua cultura.

Una setmana més, ens ha visitat la companya Pilar Moreno amb una nova edició de "La ruta dels pobles menuts". En aquesta ocasió ens hem acostat a Sempere, el poble més menut de la Vall d’Albaida, on aquest diumenge acullen la jornada Art i Gastronomia’

Després hem encetat un nou episodi de "Cinestèsia". Des de Ràdio Godella ens han parlat de la sèrie ‘Citadel’; de ‘Curt Creixent’, iniciativa de Cinema Jove i l’IVC, i del Premi Honorífic a Isabel Coixet per part del HumansFest.

Com que arriba el cap de setmana, les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes ens han contat quines propostes tenen als seus pobles per als pròxims dies.

I per a rematar el divendres, hem gaudit de música en directe amb la secció "Sons valencians". Hui hem rebut la visita del músic Arturo Orrico, que ens ha presentat el seu últim treball i amb qui hem parlat de la seua trajectòria musical.

stats