12.04.2023 | El rall

81 min.
tp

Com que ens agraden tant les festes locals dels nostres pobles, hem visitat hui Xest per a parlar de la seua Cavalcada de Sant Josep, que acaben de declarar Festa d’Interés Turístic Provincial per la Generalitat.

Després ha arribat el moment de posar-nos a ballar "A La Marxeta", amb Clara Laguarda. Aquesta setmana ens ha preparat una llista de reproducció que ens ha fet enlairar-nos durant una bona estona.

Si vos agrada escriure i teniu més de tretze anys, no vos ho penseu: apunteu-vos al VI Concurs de Microrelats Ciutat De Manises! Hem parlat amb les companyes de Ràdio Manises sobre aquest concurs, obert fins al 31 de maig.

Després hem visitat Agullent per a seguir de festa, ja que allí estan preparant els Moros i Cristians, enguany amb la primera Alcaldessa Festera.

I, per a acabar, ha tornat a estar amb nosaltres la nostra estimada Imma Mateu amb "El Racó de la Banda". En aquesta ocasió, hem visitat Lisboa, on resideix Sergi Miñana, veí d’Ador i trombó solista en l’Orquestra Gulbenkian de la ciutat portuguesa.

stats