12.01.2023 | El rall

79 min.
tp

Hem iniciat el programa de hui rebent Carlos M. Gómez, president de Calcsicova, i Sara Garcia, la seua responsable de comunicació, que ens han parlat del seu documental ‘25 anys de CALCSICOVA: la resposta al VIH en la Comunitat Valenciana’.

Després hem fet rumb a la localitat alacantina de Biar, on tenen plantat el segon millor ‘Arbre d’Espanya 2023’. Hem parlat d'aquest plàtan centenari amb l'alcaldessa de la localitat, Magdalena Martínez.

No hem eixit de la província d'Alacant, ja que de Biar hem anat a Mutxamel per a parlar amb Rafael Berenguer, regidor d'Educació del municipi, i amb Maria Jesús Gonzàlez, cap del departament d'Educació, sobre la campanya que han preparat contra l'absentisme escolar.

En la secció ‘Què Diu La Mestra’ no hem deixat de parlar d'absentisme escolar: la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria, ens ha donat la seua opinió pel que fa a aquest tema.

 En l'‘Ecosfera’ de hui, d'Elisa Moragón, companya d'Alzira Ràdio, ha entrevistat Vicent Bou, regidor d'Innovació d'Onda, per a saber més sobre la descarbonització d'edificis públics i altres mesures verdes.

I hem acabat la jornada del dijous coneixent l'actualitat del municipalisme valencià de la mà de les companyes i companys de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

stats