11.11.2021 | El rall diari

78 min.
tp

Hui, 11 de novembre, es commemora el Dia de les Llibreries. Una data que pretén impulsar l'hàbit de la lectura i situar les llibreries com centres on promoure i enriquir la cultura. El Rall ha fet un recorregut de sud a nord per a conéixer algunes de les llibreries més singulars que tenim als nostres pobles. Hem visitat Detroit Llibres, a Alcoi, La Moixeranga de Paiporta i Noviembre a Benicàssim.

Els llibres han continuat tenint protagonisme. Ens escabussarem en dos que conten la història de superació de dos dones. Hem conegut '"Historia severa de mi vida", la primera obra de Simona Stular i "Lucha, historia dura de mis padres" de Virgina Van der Dijs, un homenatge a sos pares.

Dijous sempre ens ve de gust fer-nos un aperitiu. El de hui, 'científic' amb María Muñoz, ens ha permés conéixer curiositats i propietats d'un arbust, del llorer.

Ens hem acostat fins a Tavernes de la Valldigna per a conéixer el projecte Radioescola d'Escola Valenciana que duen a terme al CEIP Divina Aurora d'aquesta localitat de la Safor. Una iniciativa amb què creen formats radiofònics en què combinen les àrees curriculars amb les aficions de l'alumnat.

Hem continuat parlant d'Escola Valenciana perquè ens hem fet ressò dels preparatius de la Nit d'aquesta entitat, l'acte anual d'entrega de premis que tindrà lloc aquest dissabte. Al Rall ha estat el president d'Escola, Natxo Badenes.

En l'espai dedicat a les mascotes "Veïnat animal", amb la nostra col·laboradora Yolanda Climent, hem conegut un gos molt viatger: Pipper on Tour.

Continguts