11.05.2022 | El rall diari

72 min.
tp

Per a entrar en l'equador de la setmana ens hem endinsat en el municipi que ens acull dia a dia, Burjassot, que està celebrant la setmana dels majors. A més, durant el mes de maig ha posat en marxa un taller d'estimulació físicocognitiva per a la tercera edat. Per a donar-nos-en els detalls hem parlat amb M. Ángeles Navarro, Alba Muñoz i M. Ángeles Mateo.

També hem rebut la nostra col·laboradora Yolanda Climent, que des de Ràdio Riba-roja ens ha contat en la secció "Veïnat Animal" els detalls sobre un acte solidari que se celebrarà el 21 de maig. La jornada enllaçarà pintura i tapes veganes a benefici de l'associació Darna Animal.

A continuació, i per a tancar la primera hora del programa, hem iniciat les "Xarrades en xarxa" amb Joan Borja, Ramón Mampel i Joan Olivares, que hui han conversat sobre Europa des de Ràdio Altea, Traiguera i Otos.

En la segona part d''El Rall' hem rebut el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero. Amb el seu cabàs ens hem traslladat a terres castellonenques, on han batejat una ruta gastroturística amb el nom, La ruta del sabor.

Per acabar, hem tancat el programa de hui a l'estació biològica i jardí botànic les Torretes d'Ibi. Segundo Ríos ens ha parlat dels lliris de torretes, que ja estan a punt per a rebre aquest cap de setmana els visitants que vulguen descobrir-ne més curiositats.

stats