11.01.2022 | El rall diari

81 min.
tp

Hui hem posat el focus en la xarxa de professionals itinerants, una iniciativa de l'Agenda Avant i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies que es va posar en marxa l'any passat per a oferir serveis bàsics en més de 70 localitats en risc de despoblació.

A més, com cada dimarts, el nostre col·laborador Juanfran Ferrándiz ens ha portat fins a la "Terra llegendària". Hui, les protagonistes d'aquest espai han sigut les faules urbanes, que ens han arribat amb la veu de l'escriptor Ivan Carbonell.

Amb Gràcia Jiménez hem descobert, una setmana més, el plaer de l'escriptura. En "El Rall Escriu" hem escoltat les vostres participacions en el repte de setmanes anteriors i hem rebut consells per a fer literatura "memorialística", per a escriure els diaris.

Les rebaixes han arribat als comerços i a les plataformes en línia, i gràcies a la Unió de Persones Consumidores us hem donat pautes i consells per a comprar de manera intel·ligent i responsable.

I per a acabar d'arredonir el programa, ens hem endinsat en "El racó de la banda" que hui ens acostava a un projecte que arreplega creacions musicals inspirades en les vivències i les arrels de les veïnes i veïns de Quatretonda, a la Vall d'Albaida.

stats