08.11.2021 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem aprofundit en un projecte d'innovació educativa que té com a objectiu implementar al pati dinàmiques de joc en què l'alumnat jugue amb respecte, igualtat d'oportunitats i llibertat. S’ha desenvolupat a Canals, a la Costera, i és un exemple i model d'organització de l'espai a l'aire lliure que comparteixen xiquetes i xiquets del CEIP José Mollá de Canals.

Un dilluns més vos hem fem la boca aigua amb les propostes que ens ofereixen els col•laboradors de “La ruta dels esmorzars”, Arnau Clari, Joan Ferrus i Pelayo Andreu Mañez. Hui hem fet parada a la Safor, concretament a Xeraco i Tavernes de la Valldigna, per a visitar llocs curiosos d'esta zona on poder tastar els millors entrepans.

Amb la panxa plena hem descobert paraules típiques i singulars de Novelda. Gràcies als tècnics de l'Agència de Promoció del Valencià, els hem revelat les peculiaritats lingüístiques d'aquesta localitat del Baix Vinalopó.

També hem dedicat uns minuts a conversar, a dialogar i compartir idees. Amb les tertulianes de “Xarrades en xarxa”, Josepa Cucó, Pepa Guardiola i Tesa Giner hem parlat dels avantatges dels projectes educatius innovadors que es duen a terme en les diferents etapes educatives.

 

Hem sabut, en directe, com ha rebut Manises el nomenament com a Ciutat Creativa de la Unesco. Ens n’ha informat l'alcalde Jesús M. Borras i Sanchis des de Ràdio Manises. Gràcies als companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Ens hem acostat a Aldaia per a conéixer els guanyadors del concurs de dibuix “La bici dels meus somnis” dirigit a l'alumnat d'infantil i de primària dels huit centres d'aquesta localitat de l'Horta Sud.

 

Per a acabar, hem aprofundit en les singularitats de l'oratge de Xàtiva. Gràcies a Ramir Moscardó, soci d'Avamet, hem conegut els trets que fan singular el clima de la capital de la Costera.

Continguts

stats