08.08.2022 | El rall

81 min.
tp

La primera parada de hui ha passat per Ondara, on ultimen els preparatius de la quarta edició del Sonafilm, el festival de música de cinema de la Marina Alta, ja que enguany la banda sonora del certamen té com a protagonista el compositor de música italià Ennio Morricone.

Com cada dilluns, hem fem una mirada diferent als nostres pobles i ciutats de la mà dels seus representants municipals a través d''El meu poble a l'estiu'. En aquesta ocasió ens hem traslladat a Aiora i hem descobert el poble gràcies al seu alcalde, José Vicente Anaya.

Tot seguit, hem 'Descobert paraules' amb el MuVIM, el Museu Valencipa de la Il·lustració i de la Modernitat, on es troba l'exposició "Elena Francis. Franquisme i subordinació de la dona". Amb pseudònims com 'desconsolada' o 'una que pateix en silenci', la mostra analitza el model de dona que fomentava aquest consultori radiofònic.

A continuació, ens hem endinsat en els espais més refrescants de l'estiu amb la secció "Tots a l'aigua". Hui ens hem desplaçat a Canals, on tenen unes instal·lacions aquàtiques amb activitats per als més menuts i els més grans.

Per a començar la segona part del programa, hem fet un repàs de totes les propostes que ens arriben des dels municipis valencians, on estan immersos en les seues festes i esdeveniments més divertits.

Per a finalitzar la jornada, ens hem traslladat a Altea, on les activitats lúdiques estiuenques no paren. Ací descobriran els secrets de la Lluna, ja que des del consistori han preparat una activitat per a conéixer les curiositats del nostre satèl·lit.

stats