08.02.2022 | El rall diari

78 min.
tp

Hui hem estat a Oliva per a celebrar els vint-i-cinc anys de l'Associació Cultural Centelles i Riusech i per a contar-vos la tasca de recuperació patrimonial i cultural que han fet al llarg d'aquestes dècades.

Us hem presentat Comboi, un projecte que vol ser un recorregut col·lectiu per les festes populars del País Valencià. L'editorial Caliu demana la participació de totes les persones que vulguen compartir els detalls de les festivitats del seu municipi per a fer un atles que puga recollir aquesta part de la identitat col·lectiva.

En la secció "Terra llegendària" el nostre col·laborador Juan Fran Ferrandis s'ha endinsat hui en la història de 'la Tia Misèria', una de les relíquies orals més antigues de la humanitat, però contada com es recorda a Banyeres de Mariola. L'hem escoltada en la veu de la companya Carol Ferrer, de Ràdio Pego.  

Hem tancat la primera part del programa amb Irene Alegria, que hui ens ha descobert un projecte que s'està portant a terme al CEIP Gregori Maians de Mislata. Aquest combina processos d'aprenentatge i de servei a la societat.

Hem arredonit el programa de hui amb "El racó de la banda". Inma Mateu ens ha portat hui fins a Ràfol de Salem, a la Vall d'Albaida, des d'on ens han contat com van les obres de l'auditori que portarà per nom Casa de la música.

stats