07.07.2023 | El rall

73 min.
tp

Fa uns mesos vos parlàvem del documental 'Desmantelando la línea', sobre la línia de ferrocarril que uneix Madrid, Conca i Utiel. Hui hi hem tornat per a saber més sobre la possible suspensió del tancament.

Després ens n'hem anat de ruta a Cortes d'Arenós, a saber més coses del seu entorn i a descobrir una nova oportunitat laboral de la mà de l'agència Avant.

També vos hem presentat l'Expedició Cavanilles, una aventura destinada a joves d'entre 15 i 17 anys d'arreu del territori valencià que els farà gaudir de la nostra ruralitat amb un campament gratuït.

Seguidament hem aprofitat uns minutets per a escoltar algunes de les companyes i companys de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes. Concretament, hem connectat amb Ràdio Manises i amb Ràdio Benicarló.

I hem acabat l'episodi, la setmana i la temporada amb un 'Sons Valencians' molt especial. Com que hui ens ha tocat acomiadar la veu que durant tant de temps ha dirigit 'El Rall', hem volgut escoltar algunes de les cançons que acompanyen i han marcat el pas d'Helena Montaner pels nostres micròfons.

Continguts

stats