06.05.2022 | El rall diari

79 min.
tp

Hui hem fet la primera parada a Petrer, ja que aquest municipi del Vinalopó demà serà seu de la primera edició del programa especial de la Xarxa d'emissores municipals valencianes sobre Memòria Històrica. Hem rebut Maite Román, José Enrique Gálvez, Arantxa Casado i Pilar Moreno per a parlar-nos d'aquest programa. Aquesta iniciativa és fruit del conveni signat per la Direcció General de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Com cada divendres, la música clàssica ha arribat a l'estudi gràcies al director d''El Musiquer', Zequi Castellano. Hui ha vingut carregat d'efemèrides musicals i de propostes culturals, i ha repassat la biografia de la destacada guitarrista Josefina Robledo Gallego.

A continuació hem repassat les propostes que ens han llançat des de diferents punts del territori les companyes i els companys de la xarxa d'emissores municipals valencianes. Esperem que hàgeu anotat les activitats culturals i d'oci dels pròxims dies!

També hem viatjat a la Pobla de Vallbona per a saber els detalls de la segona edició del concurs de lletres i cançons en valencià, Sons. Per aquesta raó hem rebut Fran Esteve, Lidia Julio i Mireia Vives.

En la segona part del programa, els companys de "Cinestèsia" ens han fet un repàs de l'actualitat de l'audiovisual valencià. Aquesta setmana ens hem endinsat en el Festival Internacional de Cinema Documental DocsValència.

I hem tancat el programa parlant de música, descobrint com sonen els nostres pobles i ciutats. En l'espai "Sona València", Salva Gómez ens ha portat Víctor Pérez. Aquest discjòquei i productor musical ens ha contat com sona Quart de Poblet.

Continguts