06.03.2023 | El rall

78 min.
tp

Hem començat el programa fent una ruta pels museus arqueològics alacantins. Des de la regidoria de Cultura de Petrer ens han proposat conéixer en profunditat el rol de la dona en les societats del passat a través d'aquesta visita guiada pels museus d'Alcoi, d'Alacant i de la seua localitat.

Després hem rebut la visita del gran mestre de la música clàssica, Zequi Castellano. En 'El Musiquer' de hui ens ha fet viatjar a través de la música clàssica dels anuncis radiofònics que ens han acompanyat durant els últims temps.

Després hem encetat un nou episodi de la nostra secció "Descobrint Paraules" amb Josep Franco, qui ens ha apropat la vida i l'obra de l'artista de Benimodo Rafael Armengol, amb el seu llibre 'Rafael Armengol: la missió de pintar'.

També hem tingut el plaer de rebre la nostra mestra de capçalera, Irene Alegria. En una setmana clau, ens hem acostat a les aules per a saber què han preparat per al 8M.

Hem encetat la segona hora del programa passant per alguns dels nostres pobles de la mà dels companys i les companyes de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes, que ens han explicat com han passat el cap de setmana als seus carrers.

I hem acabat el programa a Bunyol, ja que la regidoria de Comunicació de la localitat i les companyes i els companys de Ràdio Bunyol han fet un reportatge sobre la història de l'auditori de Sant Lluís de la localitat.

Continguts

stats