06.01.2022 | El rall diari

84 min.
tp

Hui, en 'El rall', hem recordat fragments del programa en què els menuts i les menudes de la casa han sigut els protagonistes.

Hem començat rememorant el documental 'Dones al pas' en què l’alumnat de l'IES de Castelló de Rugat va participar en un diàleg intergeneracional entre dones adultes i xiques joves de la Vall d'Albaida.

També hem recuperat la conversa que vam mantindre amb els guanyadors i les guanyadores dels III Premis d'Investigació Jove. Impulsats per la Federació d'Instituts d'Estudis del País Valencià, aquests guardons pretenen fomentar l'esperit investigador de l'alumnat.

En 'El rall', cada setmana, gràcies a Escola Valenciana, viatgem a un centre educatiu per a conéixer els projectes que hi preparen. Hui hem recordat el primer centre que vam visitar, el CEIP Germans Ochando d'Almassora, a la Plana Alta.

També hem recordat la visita que vam fer al Col·legi Públic d'Educació Especial Tomàs Llàcer d'Alcoi. Amb el seu alumnat vam aprofundir en el projecte de ràdio escolar que duen a terme.

L’última parada l’hem feta a Altea. L'alumnat d'aquest municipi de la Marina Baixa va rebre la visita dels nostres companys i companyes de la ràdio municipal, Ràdio Altea, perquè els contaren, en directe, com és el seu centre i com preparaven Nadal, i hui l'hem recuperada.

stats