05.04.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem començat el viatge fent una escapada de desconnexió cap a l'interior del territori. Concretament, hem visitat Caudiel, on el 6 d’abril inauguren la tercera edició del Yoga International Congress, un esdeveniment en què s’impartiran tallers sobre ioga i es tractaran altres temes en un entorn immillorable.

Hui ens ha tornat a visitar l'alegre i divertidíssima Clara Laguarda, que ens ha portat una setmana més una bona dosi de música ‘A la marxeta’. Amb la llista de cançons que ha portat hui, ha aconseguit obrir-nos la ment i fer treballar la nostra consciència.

Si pensem en ‘Il·lustres municipals’, no podem evitar mirar cap a Altea, ja que el passat 1 d’abril es van lliurar els seus Premis Altea de Literatura i Investigació. I hui hem tingut el plaer de comptar amb els tres guardonats d'aquesta edició: Miquel del Rei, David Boteller i Xavier Mínguez.

I una setmana més, hem rematat la feina amb ‘El cabàs de Galletero’. Com sempre, Carles Galletero ens ha deixat morts de fam, i és que en aquesta ocasió no podia parlar d’una altra cosa que no foren dolços i, en general, la gastronomia típica de Pasqua al nostre territori.

stats