05.01.2023 | El rall

80 min.
tp

Hem començat el programa amb màgia i il·lusió, perquè hem rebut l'herald d'Ibi, que va passar ahir per aquest municipi de l'Alcoià a recollir les cartes de les xiquetes i xiquets per als Reis Mags.

Després hem viatjat a Pego, on ens han presentat una divertida ruta teatralitzada en commemoració del 500 aniversari de la primera volta al món. Hem parlat amb la regidora de Cultura de Pego, Laura Castellà, i amb César Manssanís, actor que participa en el teatre.

En el primer "Aperitiu científic" de l'any ens ha visitat Pilar Roig, catedràtica de la UPV, per a parlar de conservació i recuperació de béns històrics culturals.

A continuació hem connectat amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a repassar, amb Mayte Noguera, alguns esdeveniments del 2022 i esbrinar què ens depara l’any nou.

També hem repassat amb les companyes i companys de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes com s’han estat preparant els municipis del nostre territori per a les cavalcades de Reis Mags en una de les nits més màgiques de l’any.

Hem acabat el programa amb la nostra mestra preferida, Irene Alegria, que ens ha oferit alguns consells per a passar aquest dia tan especial amb les més menudes i menuts.

stats