04.05.2022 | El rall diari

80 min.
tp

Hui hem iniciat el programa parlant de còmics i de feminisme. L'editorial Camacuc pretén crear valors d'igualtat, respecte, estima i solidaritat a través del còmic 'Feminismes' que es presentava el dissabte a la Fira del Llibre de València. Ha arribat a aquest programa juntament amb les autores i el col·lectiu Arada, que també ha participat en la iniciativa.

Després, ens hem posat 'A la marxeta' amb Clara Laguarda. Hui ens ha parlat de les emocions, i hem descobert el que les nostres cançons ens conten sobre la vida, sobre els objectes quotidians i sobre els sentiments i els estats d'ànim.

Tot seguit, hem obert una porta al 'Veïnat animal'. Hui Yolanda Climent ens ha portat Elena Negueroles, periodista, pintora, escultora i fundadora d''AÚPA, Adopta un gos abandonat'.

I com cada dimecres hem gaudit de les Xarrades en xarxa amb els tres grans xarradors que ens acompanyen cada setmana. Joan Borja, Joan Olivares i Ramon Mampel han analitzat amb nosaltres les reivindicacions del Primer de Maig i el paper de les mares en les seues vides.

En la segona part hem obert la gana amb el nostre col·laborador gastronòmic Carles Galletero. Al seu cabàs ens portava hui plats per a preparar en dies de pluja i ens ha presentat les jornades gastronòmiques de l'arròs bomba i bombó de Pego.

I hem tancat el programa a les muntanyes de Cocentaina amb Ferran Albors. L'autor del llibre 'L'embruix de la Mariola i els seus voltants' ens ha detallat curiositats d'una planta amb forma d'espasa: la Flor de Sant Pere.

stats