Ferran Gadea, de 'L'Alqueria Blanca' a Atzeneta del Maestrat

L’actor fa un passeig per la comarca de l'Alcalatén i ens presenta el seu lloc al món, compartit amb la seua parella

L'actor ens ha compartit amb generositat una part de la seua vida íntima i ens ha presentat Juan Ernesto, el seu marit, natural d'Atzeneta del Maestrat. / El meu lloc al món
24 de juny 2021 - 09:49

Natural de Burjassot, Ferran Gadea ha acompanyat El meu lloc al món en un viatge per la comarca de l'Alcalatén. Terra de secà, de vinyes i de tradició ceràmica, són alguns trets de la identitat d'aquestes terres que han enamorat l'actor. Ple d'història, llegendes i muntanyes frondoses, Atzeneta del Maestrat és un racó que ha fet fill adoptiu l'actor .

Un lloc al món compartit

Gadea ens ha compartit amb generositat una part de la seua vida íntima i ens ha presentat Juan Ernesto, el seu marit, natural d'Atzeneta del Maestrat.

Juan Ernesto, marit de Ferran i natural d'Atzeneta del Maestrat, ha fet que l'actor s'enamore d'aquestes terres
Juan Ernesto, marit de Ferran i natural d'Atzeneta del Maestrat, ha fet que l'actor s'enamore d'aquestes terres / El meu lloc al món
Veure com es meravella amb aquestes terres és un plaer per a mi Juan Ernesto - Marit de Ferran

Fill de forners, Gadea es va criar entre rosquilletes i mones, però prompte va deixar el davantal per a dedicar-se al que aflorà com a vertadera vocació: el teatre. Des d'aleshores no ha baixat mai dels escenaris. Entre riures i nostàlgia confessa la primera reacció de son pare en assabentar-se que volia estudiar art dramàtic.

Ferran Gadea: "Tenia clar que em costara el que em costara volia ser actor"
Ferran Gadea: "Tenia clar que em costara el que em costara volia ser actor" / El meu lloc al món
Si vols estudiar per a actor, fes-ho, però a les nits, a fer pa Pare de Ferran Gadea - L'actor confessa la primera reacció de son pare en assabentar-se que volia fer art dramàtic

De 'L'Alqueria Blanca' a Atzeneta del Maestrat

Tonet, un dels personatges més estimats i entranyables de la mítica sèrie 'L'Alqueria Blanca', ha entrat a les cases i el cor de valencians i valencianes. Les seues peripècies i la seua espontaneïtat són ja una icona d'ingenuïtat en l'imaginari del nostre territori. Confessa que la fama sobrevinguda no ha sigut fàcil de canalitzar, però la satisfacció i el llegat que li ha aportat li fa estar eternament agraït al personatge.

Tonet ha fet que la gent em prenga seriosament com a actor Ferran Gadea - actor

El programa ens ha regalat un moment únic amb quatre intèrprets i amics que han compartit anècdotes i la relació d'amistat que els uneix. Carlos Amador, David Nàcher i Vanessa Cano ha acompanyat l'actor de Burjassot en 'La ruta dels pobles del Penyagolosa', una ruta circular per sendes de muntanya que travessen els pobles que envolten el Gegant de Pedra.

La ruta dels pobles del Penyagolosa és una ruta circular per sendes de muntanya que travessen els pobles que envolten el Gedant de Pedra.
La ruta dels pobles del Penyagolosa és una ruta circular per sendes de muntanya que travessen els pobles que envolten el Gedant de Pedra.
Ferran per a mi és un germà, d'eixos germans que tot i no ser de sang, saps que sempre estaran Vanessa Cano - Actriu i amiga de Ferran

El riu Montlleó, refugi dels maquis durant la lluita contra el feixisme

L’actor fa un passeig per l’interior de Castelló, però també per la història no molt llunyana de la nostra comunitat. El riu Montlleó, és alhora abric de bolets i rovellons, però també en va ser un refugi després de la Guerra Civil per als maquis que lluitaren contra el feixisme. El seu amic, Jaume Gil, especialista en fongs i tòfones, relata el periple del seu besavi: "Va haver d'amagar-se per les séquies com si fora una rata, perquè no el capturaren".

El riu Montlleó va ser un refugi després de la Guerra Civil per als maquis que lluitaren contra el feixisme
El riu Montlleó va ser un refugi després de la Guerra Civil per als maquis que lluitaren contra el feixisme
La història s'ha de contar i s'ha de saber, perquè no es repetisca Ferran Gadea - Actor

Descobreix ací el programa complet dEl meu lloc al món amb altres enamorats d’aquesta terra com ara Sole Giménez i Cristina Alcázar.

També et pot interessar

stats