Àlex Blanquer al descobert: cinc secrets que no sabies de la presentadora

Aficionada al surf de rem, neta de pilotari, amant del foc i les tradiciones valencianes, aquests són alguns dels secrets que hem descobert de la presentadora en el programa El meu lloc al món

Hem conegut a la 'güeleta', la persona més dolça del món segons la presentadora. / El meu lloc al món
18 de juny 2021 - 15:18

Àlex Blanquer és una de les cares més conegudes d’À Punt. Ha sigut la presentadora d’un dels programes musicals amb més èxit de la cadena, Duel de veus. Un talent show musical en busca de la nova estrela de la cançó a la Comunitat Valenciana. Recentment ha sigut l’encarregada de donar la benvinguda al tercer l’aniversari de la televisió pública valenciana en la gala Celebrem 3 anys d’À Punt.

L’espontaneïtat arrolladora de la presentadora traspassa la pantalla, però hi han alguns secrets sobre la seua vida que hem descobert en el programa El meu lloc al món. 

Vols saber quin són?

El seu lloc al món: la platja de l’Ahuir

En una autocaravana per a viatjar arreu del territori, s’ha presentat Àlex Blanquer en el programa El meu lloc al món. Ens ha confessat que la platja de l’Ahuir és un dels seus racons preferits al món. A mig camí entre Gandia i Xeraco, aquesta platja constitueix un espai ecològic de gran importància i bellesa que fa de transició entre els ecosistemes dunars i els d’interior. Un espai verge de la Safor.

Àlex Blanquer confessa ser una enamorada d'aquest espai verge de la Safor
Àlex Blanquer confessa ser una enamorada d'aquest espai verge de la Safor / 'El meu lloc al món'

Neta de pilotari

La de Xeraco ens ha portat al trinquet, i ens ha deixat guaitar a una de les passions familiars més arrelades: la pilota. Són pare és aficionat a la pilota i fill de pilotari. El seu avi va ser un dels millors jugadors de la Safor i diuen que molt artista. “Sempre recorde que el güelo tenia les mans clavillades”, confessa la presentadora, amb una espontaneïtat que és, en part, herència del seu avi, Antoniet de Xeresa.

Quan veig una partida de pilota em connecte molt amb la terra, amb ser valenciana i al sentiment valencià Àlex Blanquer - Presentadora
El seu avi va ser un reconegut pilotari de la Safor, Antoniet de Xeresa
El seu avi va ser un reconegut pilotari de la Safor, Antoniet de Xeresa / 'El meu lloc al món'

Aficionada al surf de rem

“Atrevida i valenta”, segons explica sa mare, la de Xeraco és una aficionada al surf de rem, un esport saludable a l’aire lliure que li permet divertir-se i viure experiències noves. El millor d’aquest esport segons confessa és “estar allà on brama la tonyina i dir: estic, damunt de l’aigua, gaudint de la vida”.

"Sempre vaig de presumida i dic que no caic, però clar que en caus!", la presentadora ha explicat la sensació de llibertat que li produeix la mar
"Sempre vaig de presumida i dic que no caic, però clar que en caus!", la presentadora ha explicat la sensació de llibertat que li produeix la mar / 'El meu lloc al món'

Vinculada a Xeraco i a la família

La seua vida està vinculada a aquesta localitat de la Safor on ha jugat al carrer i on estan els seus millors records d’infantesa. I allà hem conegut a la güeleta, la persona més dolça del món segons la presentadora. Una àvia fan número u de la neta, però sempre amb una crítica constructiva sobre el treball: “Ho fas bé, però encara ho pots fer millor”.

Àlex Blanquer: "La meua iaia és la persona més dolça del món"
Àlex Blanquer: "La meua iaia és la persona més dolça del món"

Amant del foc

Com a bona xeraquera, és amant del foc i de les tradicions del poble i, fins i tot, un dels coets de la cordà porta el malnom de la seua família. Amb ella ens hem endinsat en el món de la festa i l’hem vista participar d’una de les tradicions més arrelades del poble: la Cordà tradicional de Xeraco.

Descobreix ací el programa complet d’El meu lloc al món amb altres enamorats d’aquesta terra com ara Joaquín Climent i Fele Martínez.

També et pot interessar

stats