“Vero d''Operación Triunfo' serà sempre part de mi, la porte tatuada a la pell”

El programa Dejavú dedicat a l’any 2001 ha entrevistat fans de Verónica Romero, que més de vint anys després continuen fidels a la finalista de la primera edició del programa

Imatges d'arxiu del programa i dels seus fans de l'any 2001 / À Punt Mèdia

L’artista Verónica Romero, més coneguda com a Verónica, nascuda a Elx (Baix Vinalopó) el 1978, va ser una de les finalistes de la primera edició d'Operación Triunfo, un programa que ha quedat en l’imaginari popular i en el record dels teleespectadors d’aquell any d’una manera molt especial. El programa Dejavú dedicat a l’any 2001 ha entrevistat dos fans de l’artista, una de les finalistes d'aquella mítica edició, que ha aconseguit que més de vint anys després els seguidors continuen fidels als seus ídols.

El concurs que buscava joves talents musicals ho feia en un format innovador, el primer d’aquelles característiques que arribava a Espanya. La primera edició, a causa del gran èxit d’audiència, va donar motius per a continuar sumant edicions. Això sí, després d'aquell programa del 2001, ja cap altra edició ha aconseguit tantes bones xifres d’audiència com la primera ni els participants han tingut tanta popularitat.

El que mai hauria pensat aquella jove d’Elx que volia ser cantant i que s'anomenava Verónica és que, quasi 25 anys després, els seus fans serien igual de fidels a ella com el primer dia que la van sentir cantar. Un bon exemple en són Javi Castelló i Daniel Cortés, integrants del club de fans de la cantant. Un club que ha mostrat superar la prova del temps. 

“Verónica és com part de la meua família”

Javi Castelló és un dels qui actualment integra el club de fans de Verónica Romero. Ha recordat a l’equip de Dejavú com va viure la primera vegada que la va sentir cantar. ”Tinc 38 anys i encara recorde aquell dia. Estava al sofà, amb els meus pares i amb la meua germana, i des d'aquell dia considere Verónica part de la meua família”. 

Javi ho viu amb una intensitat que no és normal. “Vero serà sempre part de mi. Els tatuatges per a mi són molt importants, m'agraden molt. En porte bastants. Porte les Spice Girls, els meus nebots… i, evidentment, Vero no podia faltar i la porte tatuada a la pell”. 

Quasi 25 anys després, els fans de Verónica són igual de fidels a l'artista com el primer dia que la van sentir cantar

Daniel Cortés també ha mostrat davant de les càmeres la passió que sent per la il·licitana. “Jo soc fan de Verónica des d'OT 2001 fins a l'actualitat. Ara tinc 31 anys. Em va enamorar quan la vaig veure cantant damunt de l’escenari i hui en dia continue sent molt fan d'ella”.

Tatuaje del fan dedicat a Verónica
Tatuaje del fan dedicat a Verónica / À Punt
Imatge actual de l'artista Verónica, que va ser finalista del primer 'OT' (2001)
Imatge actual de l'artista Verónica, que va ser finalista del primer 'OT' (2001) / À Punt
Imatge del fan Javi Castillo amb el seu ídol, Verónica
Imatge del fan Javi Castillo amb el seu ídol, Verónica / À Punt

També et pot interessar

stats