Aquest és el millor esmorzar del Camp de Túria per a 'Cartes en joc'

L’equip del programa ha premiat el bar restaurant APTC de Llíria després de confrontar-lo amb altres dos establiments de Bétera i Riba-roja de Túria

La nova entrega del programa se centra en els millors esmorzars / À Punt Mèdia

El bar restaurant APTC de Llíria, gestionat pels germans Pascual, Tomás i Javier, han guanyat el premi que atorga l’equip del programa Cartes en joc al "millor esmorzar del Camp de Túria". Els guanyadors, que s’han emportat 2.000 euros, han competit en aquest joc televisiu amb l’experiència dels responsables de Masia de Traver, de Riba-roja de Túria, i de l’establiment Ca Jose, de Bétera.

En el programa, Tomás i Javier han recordat com en tot ritual de l’esmorzar “no poden faltar els cacaus, els envinagrats, un entrepà generós i al remat un cremadet”. Però que fan a l'APTC per guanyar aquest guardó? “En APTC fem els entrepans que ens agrada menjar-nos... contundents i amb bon producte”, ha dit Javier Pascual, propietari i cuiner, a l’equip de Cartes en joc. El seu germà Tomás Pascual, que és l’encarregat de sala i xarxes, ha rematat amb una altra sentència: “a l'APTC fem els esmorzars per a no dinar després”.

Mosegant un entrepà
Mosegant un entrepà / À Punt Mèdia

Un dels homes més envejats de la contornada

Tomás Pascual sembla que pot ser un dels homes més envejats de la contornada. La divertida raó, com ell ha explicat, és que al seu bar de Llíria, “sempre soc jo el primer que tasta les novetats”. I és tan feliç amb aquesta responsabilitat que quan la conta dedica a l’equip de Cartes en joc un ballet de satisfacció amb el cap. Tomàs reconeix que també és ell qui fa les primeres crítiques al cuiner, el seu germà.

A l’establiment del Camp de Túria destaquen dos entrepans. “L'entrepà XL està fet amb creïlles ‘a lo pobre’, pasta de llonganissa, crema d’ou fregit i formatge curat d’ovella. I un altre que també triomfa molt és el de “mescla de sobrassada casolana amb ceba caramel·litzada i formatge trufat”. Als responsables del local els agrada recordar que són molt exigents. “A casa cuidem els detalls, des d’un cacau que ens agrade, amb les olivetes. I un bon cremadet, per descomptat.

Ací pots veure el programa sencer

També et pot interessar

stats