La polsera valenciana de Georgina Rodríguez, la parella de Ronaldo

La colla d’amics de la influenciadora argentina resident a Espanya ha triat una joieria de Russafa per a fer-li un regal molt personal

Georgina Rodríguez a Venècia (imatge d'arxiu)

La parella de Cristiano Ronaldo, que quasi supera el futbolista en popularitat, la influenciadora argentina Georgina Rodríguez, acaba de rebre aquests dies un regal per part d’uns amics seus. Com ha contat el programa Bona vesprada, el grup d’amics i amigues de la influenciadora, anomenat Las Queridas, li ha regalat una polsera de cors i brillants.

L’equip de Bona vesprada ha parlat amb la joiera artífex d’aquest disseny. Marga, que regenta un negoci de joieria al barri de Russafa a València, ha contat que va ser la colla d’amics i amigues de Georgina la que li va encarregar el disseny del regal. “Una sort per a mi”. 

Marga, joiera que ha dissenyat la polsera per a Giorgina
Marga, joiera que ha dissenyat la polsera per a Giorgina / À Punt Mèdia

L’encàrrec de Las Queridas

La polsera realitzada en el mateix taller de Russafa, ha sigut realitzada en or groc. “Cada cor porta un brillant, a més de la inicial dels seus fills”, ha contat Marga. Aquesta creació per a la influenciadora nascuda a Buenos Aires (Argentina) té un preu de 4.800 euros, però en preguntar-li quin altre producte paregut més barat podríem adquirir, la joiera ha explicat que “per 800 euros pots adquirir un dels cors i gravar-te la inicial que tu vulgues”. Com que canvien les inicials, les polseres són úniques. 

Un disseny que lluirà a Espanya, on l’argentina resideix des de fa molts anys i on ara comparteix la vida amb el jugador de futbol portugués. 

També et pot interessar

stats