Ramón, el gat influenciador d'Almussafes que està provocant canvis al poble

Entranyable i volgut pel veïnat, ha mobilitzat l'Ajuntament, que ja treballa per a modificar les ordenances municipals

El gat Ramón, el més famós d'Almussafes / À Punt Mèdia
26 de novembre 2021 - 19:15

Ramón és més que un gat a Almussafes, a la Ribera Baixa. Cada dia visita l'Ajuntament d'Almussafes i també el parc on juguen els xiquets i les xiquetes. Ramón té una família que el cuida molt bé, però al gat no li agrada quedar-se tancat a casa.

Els seus passejos pel municipi l'han convertit en l'animal més volgut. A Ramón li agrada el carrer i la gent, que li fa carícies i es fa fotos amb ell per a pujar-les després a les xarxes socials. Això sí, ningú al poble nega que l'Ajuntament és un dels seus llocs favorits. Allí acudeix cada dia com un ciutadà més.

Al gat Ramon els expedients municipals li provoquen son
Al gat Ramon els expedients municipals li provoquen son / À Punt Mèdia

Com ha explicat al programa A la Ventura l'interventor municipal, José Luis Aira, "normalment el racó que més li agrada és la fotocopiadora, per la calor que desprén, però ultimant ha canviat de gust i ara busca gitar-se damunt dels expedients municipals.

El regidor de Benestar Animal d'Almussafes, Jaime Wic, ha explicat a A la Ventura que encara que el gat té família, "ja tots som un poc propietaris del gat Ramón. Volem tindre'l al municipi i cuidar-lo. L'equip d'A la Ventura ha pogut comprovar com dins de casa li canvia el caràcter.

És tant l'afecte que ha despertat el gat, que fins i tot ha provocat que l'Ajuntament treballe per a canviar l'ordenança municipal i que tots els animals censats "i amb les vacunes al dia" puguen entrar a llocs com l'Ajuntament o comerços locals en companyia dels seus propietaris.

També et pot interessar

stats