Les falleres majors de València 2022 celebren en À Punt l'inici de les Falles del ressorgiment

Carmen Martín Carbonell, fallera major de València, i Nerea López Maestre, fallera major infantil han estat en el plató d''A la Ventura'

Les falleres majors de València visiten el plató d'A la ventura
28 de febrer 2022 - 15:12

Les falleres majors de València de 2022 han visitat À Punt i han estat al plató d'A la Ventura, per a parlar de com estan vivint aquest moment de l'inici de la festa de les Falles. Amb el tret d'eixida que ha suposat la Crida. Un esdeveniment que, després de 728 dies d'espera, ha tornat a reunir, a la ciutat de València, milers de persones al voltant de les Torres de Serrans.

Carmen Martín Carbonell, fallera major de València 2022
Carmen Martín Carbonell, fallera major de València 2022 / À Punt Mèdia

Carmen Martín, fallera major de València, ha destacat "l'emoció viscuda" amb aquest esdeveniment que marca el començament de les festes de les Falles. "Em costava creure que jo havia fet la Crida. Ha sigut de les millors experiències de la meua vida". Viure aquest moment junt amb les falleres, fallers, falleres, valencians, valencianes i la resta de persones amants de la festa que es van apropar fins a les Torres de Serrans.

Després de la Crida, Carmen Martín ha dit que ara tindran tot el protagonisme les mascletaes, les cercaviles així com la resta d'activitats. "Estem amb moltíssimes ganes de gaudir de la festa amb la nostra Cort d'Honor i amb tot València", ha dit la fallera major de València al plató d'A la ventura.

Nerea López Maestre, fallera major infantil de València 2022
Nerea López Maestre, fallera major infantil de València 2022 / À Punt Mèdia

Preguntada pel seu discurs, Nerea López, la fallera major infantil, ha contestat que: "jo em vaig quedar molt contenta, perquè vaig dir tot el que havia de dir. El ben cert és que vaig estar nerviosa de veure-hi tanta gent. Però després, en pujar allà dalt, tens la calor dels fallers i les falleres".

Les falleres majors han destacat de les d'aquest 2022 que són les Falles del ressorgiment i el millor regal que ens pot donar la ciutat de València.

Enguany és important dur la mascareta, per la responsabilitat de tots, i per poder gaudir de les falles tal com les hem imaginat Carmen Martín - Fallera major de València

El dia de la Crida, a més a més, va ser un dia doblement emocionant per a la fallera major infantil perquè era l'aniversari de la seua àvia "i ella em va dir que el seu regal era veurem allí dant de les torres de Serrans. I quan vaig dibuixar un cor amb els meus dits, a més d'anar dedicat a la meua falla i als meus pares, estava felicitant-la a ella".

Un gest amb el qual Nerea, des de les Torres de Serrans, també va voler recordar totes les persones que per la pandèmia ens han deixat. "Espere que des del cel estiguen feliços de veure que ací gaudim les Falles" ha dit A la ventura.

"Són dies d'il·lusió, d'emoció i amb moltíssimes ganes de poder notar l'olor de la pólvora. Espere que puguem fer tot el que està previst, des de la responsabilitat, sempre amb la mascareta", ha dit Carmen Martín. Una crida a la responsabilitat la que ha tingut també Nerea.

Els fallers i les falleres ja hem demostrat que som responsables, i ara cal continuar així per a poder tindre les Falles que mereixem Nerea López Maestre - Fallera major infantil

Preguntada perquè ha sigut batejada com la "fallera vitamina" Nerea ha explicat que "va utilitzar aquest terme per a definir els fallers menuts "perquè jo pense que els fallerets i les falleretes tenim molta vitamina, i fem moltes coses que en altres festes no es fan. I tenim una forma de vida increïble".

També et pot interessar

stats