Benihort, de l'hort a la taula

2 min.
12

Benihort, de l'hort a la taula.

Benihort, una cooperativa de Benicarló al Baix Maestrat, s'ha organitzar per a vendre directament als consumidors i evitar intermediaris que incrementen els preus. Ha fet una forta aposta pel producte de proximitat. Al supermercat trobem tomaques, pimentons, carxofa o clementines acabades de collir pels llauradors locals en finques de Benicarló, Peníscola o Vinaròs. De l'hort a la taula, sense intermediaris que incrementen els preus. Un model de cooperativa molt arrelat al territori, amb bons resultats en termes econòmis i que va tancar amb xifres de rècord en l'exercici 2020. 47 milions d'euros de facturació que arriben als seus socis: 1.800 llauradors locals de la comarca del Baix Maestrat. Raúl Piñana, reporter d'A la Ventura ha parlat amb la responsable de comunicació de la cooperativa, Sunny López, qui assegura que: "El client s'emporta a casa un producte saludable i fresquíssim que, a més a més, fa poble i fa territori."

stats