El testimoni d'una persona amb síndrome de Down: "Un dia et mires a l’espill, has vist el rostre d’altres persones, mires el teu i te n’adones”

Guillermo Trigo ha sigut un dels protagonistes del programa 400 dedicat a la diversitat

Guillermo Trigo, un usuari de l'associació Bona Gent que ha participat en el programa '400' / À Punt Mèdia

L’últim 400 d’aquesta temporada ha aprofundit en el dia a dia de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. De la mà de l’associació Bona Gent de València hem conegut un dels monologuistes d'aquest programa, el jove Guillermo Trigo.

Guillermo parla amb Pere Aznar com si el coneguera de tota la vida i sense pèls en la llengua. Una persona entranyable que ha tret molts somriures al presentador d'À Punt. L’entrevista ha començat a un camp de safanòries, on el jove ha hagut d'ensenyar a Pere Aznar com fer la faena del camp. A continuació han arribat les confessions: “La idea d’apuntar-me a Bona Gent no va ser meua, va ser de ma mare, que no volia que estiguera tot el dia sense fer res”, ha contat Guillermo. Quan Pere li ha preguntat si li agradava estar sense fer res, Guillermo ha replicat: “home, no està malament”, i ha fet riure l'humorista.

Guillermo també li ha confessat a Pere que ell s’adonà de la seua diferència per ell mateix: “un dia et mires a l’espill, has vist el rostre d’altres persones, mires el teu i te n’adones”. 

Guillermo somriu quan reconeix que li agrada estar sense fer res
Guillermo somriu quan reconeix que li agrada estar sense fer res / À Punt Mèdia

Ací pots veure el programa de 400 dedicat a la diversitat

També et pot interessar

stats