01/05/2025
30/04/2025
30.04.2025 | A la saca
Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.
30/04/2025
30.04.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Segona part
BvCV és una finestra d'actualitat, servei públic, entreteniment, històries humanes, festes i societat. De la mà del seu presentador, Ximo Rovira, acompanyat d'Àlex Blanquer, Bona Vesprada aposta per la informació de proximitat, els testimonis més directes i la participació dels espectadors, amb la col·laboració dels millors periodistes i experts de la Comunitat Valenciana.
30/04/2025
30.04.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Primera part
BvCV és una finestra d'actualitat, servei públic, entreteniment, històries humanes, festes i societat. De la mà del seu presentador, Ximo Rovira, acompanyat d'Àlex Blanquer, Bona Vesprada aposta per la informació de proximitat, els testimonis més directes i la participació dels espectadors, amb la col·laboració dels millors periodistes i experts de la Comunitat Valenciana.
30/04/2025
30.04.2025 | Atrapa'm si pots
És un programa concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
30/04/2025
30.04.2025 | La cuina de Morera
Hui, en La cuina de Morera vos mostrem el secret d’un peix exquisit. Farem un lluç gratinat amb salsa d’alls porros que vos sorprendrà. Amb la tècnica adequada, el sabor es multiplica. Un mos suau, cremós i ple d’aroma. Qui se’n pot resistir? El lluç al punt perfecte: suau, gratinat i irresistible.
30/04/2025
30.04.2025 | La via verda
El territori, les seues característiques, la seua orografia, la hidrografia i la meteorologia determinen la manera de viure de les persones que l’habiten i la manera de relacionar-se amb l’entorn. De dilluns a divendres, La Via Verda mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim en la Comunitat Valenciana: qué cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn pel canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible, de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
30/04/2025
Com i on trobar espàrrecs silvestres: consells de dos aficionats
La primavera és temps d'espàrrecs i els brots joves i tendres de l'esparreguera que ixen quan plou s’han de collir pocs dies després de brotar o es fan malbé
30/04/2025
29.04.2025 | Grada
Un espai diari que combina l’actualitat del món de l’esport, en general, i del futbol, en particular, amb les millors imatges de la Lliga de Primera i Segona Divisió. Ofereix, a més, l’última hora en directe, l’anàlisi, el debat i la polèmica des d’un punt de vista dinàmic i despreocupat. ‘Grada’, presentat per Juanma Melero i Isabel Sánchez, compta amb la col·laboració dels principals referents del periodisme esportiu valencià que debaten cada dia sobre l’última hora de la Lliga i del futbol espanyol i internacional. El programa analitza amb rigor des dels gols més espectaculars fins a les polèmiques que genera l’univers esportiu, però sense pèls en la llengua.
29/04/2025
Emergències | Capítol 6
Mostra com són i com actuen les forces i cossos de seguretat de l’Estat i els serveis d’Emergències a la Comunitat Valenciana. A més, ens posem en la pell dels agents, els bombers o els sanitaris en el seu dia a dia perquè els espectadors, no només coneguen el seu treball, sinó també qui són estes dones i homes més enllà de l’uniforme. Un espai que integra equips de televisió en les diferents unitats per a gravar les seues intervencions i oferir-les, de primera mà i en primera persona, a totes i tots els valencians.
29/04/2025
29.04.2025 | A la saca
Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.
29/04/2025
29.04.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Segona part
BvCV és una finestra d'actualitat, servei públic, entreteniment, històries humanes, festes i societat. De la mà del seu presentador, Ximo Rovira, acompanyat d'Àlex Blanquer, Bona Vesprada aposta per la informació de proximitat, els testimonis més directes i la participació dels espectadors, amb la col·laboració dels millors periodistes i experts de la Comunitat Valenciana.
29/04/2025
29.04.2025 | Bona vesprada, Comunitat Valenciana | Primera part
BvCV és una finestra d'actualitat, servei públic, entreteniment, històries humanes, festes i societat. De la mà del seu presentador, Ximo Rovira, acompanyat d'Àlex Blanquer, Bona Vesprada aposta per la informació de proximitat, els testimonis més directes i la participació dels espectadors, amb la col·laboració dels millors periodistes i experts de la Comunitat Valenciana.
29/04/2025
29.04.2025 | La cuina de Morera
Hui, en La cuina de Morera farem pollastre amb peres, una recepta tradicional on la dolçor de la fruita es fusiona amb el sabor intens del pollastre. Una combinació antiga que sorprén per l’equilibri i la sofisticació. Un contrast perfecte en cada mos.
29/04/2025
29.04.2025 | La via verda
El territori, les seues característiques, la seua orografia, la hidrografia i la meteorologia determinen la manera de viure de les persones que l’habiten i la manera de relacionar-se amb l’entorn. De dilluns a divendres, La Via Verda mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim en la Comunitat Valenciana: qué cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn pel canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible, de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.
29/04/2025
Abraham Sebastian, el dissenyador que converteix en flors vivents els vestits
Descobrim un dels dissenyadors emergents que treballa per a fer-se un nom al món de la moda. Nascut a la Barraca d'Aigües Vives, a la Ribera Alta, i criat a Xile, ha crescut entre flors i apegat a una màquina de cosir. Eixa estima per la natura la plasma als seus personalíssims dissenys. Les seues teles semblen jardins i els seus vestits, flors vivents. Obrim el balcó d'Abraham Sebastian, que ens fa un recorregut per les flors i plantes de la seua infància. I com l'inspiren.
29/04/2025
Per als universitaris: nou llibre virtual de receptes saludables per a carmanyola
Els universitaris recorren al menjar ràpid i fàcil de cuinar o, simplement, de calfar. El ritme, els horaris del campus i la falta d'experiència a la cuina fan que, en massa ocasions, trien precuinats i menjar poc saludable, cosa que, a més, genera molts residus. I en el millor dels casos, mengen el que els prepara la família. I per això, la Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de la Salut (Reups) ha llançat un llibre virtual de receptes saludables i sostenibles per a carmanyola. Raúl Reina, del Campus Saludable de la UMH explica que es tracta de 31 receptes per a menjar tot un mes sencer. Hi participen xefs de renom i són receptes amb molta verdura, poc greix, poca sal, de baix cost i fàcils de preparar. En cuinem algunes amb Loli Antolino, cap de cuina del restaurant Matola. Un reportatge de Cristina Lavara.
29/04/2025
L’Squad: La nova generació | Setmana 16
L’Squad d’À Punt és un punt de trobada del valencià a les xarxes socials. Els creadors de continguts elegits per La Puri s’apunten a fer tota classe de vídeos que podràs trobar en totes les xarxes socials, des d’Instagram fins a Tiktok passant per Youtube.