Programació

07:00
Logo El musiquer
MUSICAL/PROGRAMA ESPECIALITZAT/CLASSICA

El Musiquer és un espai reservat a la música clàssica, amb el protagonisme que es mereix. Un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals en col.laboració amb À Punt en què té cabuda un grapat de gèneres musicals, tractats de manera amena i concertant.

08:30
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU

Primer repàs informatiu de la ràdio pública. L'actualitat de la Comunitat Valenciana, Espanya i la resta del món, amb les últimes hores de la nit i les previsions més importants del dia, de la mà de Jordi Cabezas.

09:03
PFM - Tumbnail 2022
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

El magazín dels matins de dissabte i diumenge. El desastre dels caps de setmana amb Susa Calafat, que modera una colla de gent immoderada. I sí, podríem fer-ho millor.

13:05
logo El Rall
INFORMATIU
tp

Programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i la FVMP on recorrem les emissores locals per apropar-vos l'actualitat dels nostres pobles. Amb Helena Montaner.

14:30
Logo Notícies migdia
INFORMATIU

La informació no descansa el cap de setmana. Cada dissabte i cada diumenge al migdia, Jordi Cabezas fa un resum de les últimes hores, amb atenció especial a la informació de proximitat i esportiva.

15:00
Thumbnail pròxima parada
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

Un magazín diari d'actualitat, cultura, humor i entreteniment presentat per Susanna Lliberós i Joan Espinosa.

17:00
Logo A córrer
ESPORTIU/REVISTA
tp

Hui parlem de la Marató de València, de rècords i de records. De dades que ens ha deixat una edició més la marató de maratons. I parlarem amb alguns dels seus protagonistes. D'altra banda, també farem la nostra ruta per les carreres del proper cap de setmana, entre les quals destacarem les de Foios, València, Paiporta, Asp i Alcoi.

18:00
Logo Des de la banda
ESPORTIU/CARRUSEL

18:00 Eldenc-Amorebieta (1ªRFEF) 19:00 Vila-real B-Tenerife 19:15 València Basket-Bizkaia (ENDESA FEMENINA) 20:00 Anglaterra-França (Mundial)

22:00

SONEM

MUSICAL/RADIOFORMULA

L'espai musical sense pauses de la ràdio d' À Punt, on descobrir les novetats setmanals de l'escena valenciana. Des del pop, el rock i la música urbana i electrònica, fins al folk, la cançó d'autor/a, el jazz i la música mestissa.

23:00
TerritoriSonor 11T miniatura
MUSICAL/MAGAZIN
tp

Coneixem el projecte La Llavor que repassa algunes de les cançons més icòniques d’Aspencat; escoltem ‘L’espiral’, l’últim tema de l’EP ‘Diagrama de Venn’ de Mugroman; repassem els concerts per al cap de setmana; Pancho Varona ens convida al seu concert al Teatre Flumen de València; i escoltem l’estrena de Carles Giuliani.

01:00
PFM - Tumbnail 2022
ENTRETENIMENT/MAGAZIN
tp

El magazín dels matins de dissabte i diumenge. El desastre dels caps de setmana amb Susa Calafat, que modera una colla de gent immoderada. I sí, podríem fer-ho millor.