Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU
assets/subtitled

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Jèssica Crespo i Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

09:59
Logo Bona vesprada

Casinos

tp assets/subtitled

Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Convertim la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrem la Comunitat poble a poble amb Alfons Ferrandis i Berta Baidez.

12:00
Logo A la Ventura
assets/subtitled

‘A la Ventura’ és un magazín diari d'actualitat. Cada migdia de 12 a 14 Marta Ventura condueix aquest espai on les protagonistes són les notícies més pròximes, les que es passen a la porta de casa. Una finestra oberta a la informació, amb un to desimbolt i pròxim.

14:00
À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Victòria Maso, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:19
Logo del programa 'Atrapa’m si pots'
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Carolina Ferre.

16:22
Logo Bona vesprada
MAGAZIN
assets/subtitled

Magazín presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster que té com a eix central l'actualitat contada pels seus protagonistes. Convertim la Comunitat Valenciana en una extensió del nostre plató on conversar amb els ciutadans i ciutadanes. Mostrem la Comunitat poble a poble amb Alfons Ferrandis i Berta Baidez. A més, gaudirem de les receptes de proximitat de Maribel Gil.

20:09
Logo Terra viva
tp assets/subtitled

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Àlex Blanquer.

21:00
À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00
Thumbnail Zoom

La pantanda: la presa que no va resistir

12

Enguany es complixen 25 anys de la nova presa de Tous. La vella va ser arrossegada per l’aigua el 20 d’octubre de 1982, en el que coneixem comunament com “La Pantanada”. Per a aproximar-nos a les causes i a les conseqüències, oferirem imatges exclusives i comptarem amb testimonis exclusius, com el de Jesús María González, que era enginyer en cap de la presa el 20 d’octubre de 1982, l’únic condemnat després de quatre juís i que mai abans ha oferit una entrevista per a ninguna televisió.

23:03
Logo Els primers de la classe

La pantanada de Tous

SOCIOLOGIA I SOCIETAT
tp assets/subtitled

La pantanada de Tous és una de les majors catàstrofes naturals que hem patit els valencians. Hui recordem la tragèdia a través d'uns xiquets d'aquells moments i d'alguns mestres que els van animar perquè exterioritzaren els seus sentiments pintant. Aquells dibuixos són el fil conductor d'una narració de desolació, però també de solidaritat.

23:47

Y EN CADA LENTEJA UN DIOS

DOCUMENTAL
tp

Luis Moya, guionista de professió, torna a Cocentaina, el poble on va nàixer a les muntanyes del Comtat, per a ajudar el seu germà, Kiko Moya, i el seu cosí, Alberto Redrado, a escriure un llibre sobre la cuina del restaurant de la seua família: L'Escaleta. El restaurant té dues estreles Michelin i està entre els 25 millors restaurants d'Espanya i Portugal. Buscant les claus per a traçar els punts cardinals de la cuina de L'Escaleta, inicien un viatge gastronòmic i emocional que els portarà a l'origen de les coses, dels productes i de les idees amb les quals han sigut capaços de crear un món culinari únic i crucial en l'avantguarda de la restauració a la Comunitat Valenciana.

01:31
À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:28
Logo del programa 'Atrapa’m si pots'
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Carolina Ferre.

03:25
Logo Terra viva
tp assets/subtitled

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa presentat per Àlex Blanquer.

04:12
Logo Gormandia

Un dinar de gorra

GASTRONOMIA
tp

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d'una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

04:36
Logo Gormandia

Una panxa ben afinada

GASTRONOMIA
tp

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d'una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

05:00
Logo Música de banda

Unió Musical de La Pobla de Farnals i Centre Instructiu Musical de Xirivella

MUSICA
tp

Les bandes de música formen part de les arrels més profundes de la nostra terra. Dir concerts, melodies, pasdobles… és dir Comunitat Valenciana, terra d’artistes reconeguts arreu del món. Per això són tan prestigiosos certàmens com l’Internacional de Bandes de Música o el Provincial de Bandes de Música, precisament els que recull el programa 'Música de banda'. Acostarem les interpretacions de les millors agrupacions musicals valencianes, així com altres provinents de la resta d’Espanya, Europa i també d'arreu del món.