Programació

07:00
Logo Júlia i Gilbert

Un vaquer a l'espai

INFANTIL
tp

Hui, en una galàxia molt llunyana, la capitana marciana Júlia planeja furtar-hi tots els joguets. Només Sherifbert, el vaquer espacial, pot impedir-ho. Els dos es troben al planeta Saturn, on s’enfrontaran en un combat llegendari.

07:07
Logo Els Bíters

El dia de les bromes

INFANTIL
tp

Hui és el dia de les bromes i com cada any, Ram aprofita per a fer bromes i més bromes als seus companys. Cansats de les innocentades de Ram, la resta dels bíters preparen una gran broma de venjança, quan de sobte la tauleta corre el perill de ser desactivada pel pare de Pau.

07:21
Logo Els Bíters

Mareta, mareta

INFANTIL
tp

Data s’ha quedat paralitzada i demana ajuda a Ram, que té una manera molt particular d’ajudar-la. Dissenyar un programa per a recuperar la mobilitat? No, no, no: dur-la a ballar a l’imagibit.

07:28
Logo Nina de l'espai

Mateu pinta

ANIMACIO
tp

Pester ensenya als amics l’art de pintar i Mateu aconsegueix fer un bon dibuix artístic. Tots descobriran les habilitats per a ser artistes mentre pinten i canten una cançó molt entretinguda.

07:30
Logo Nina de l'espai

El millor joguet

ANIMACIO
tp

Hui Beti decideix que nosaltres mateixos podem ser els millors joguets. Nina, Pep i Mateu posaran a treballar la imaginació i s’inventaran jocs mentre ballen una samba.

07:32
Logo El diari de Bita i Cora

Un nou planeta

ANIMACIO
tp assets/subtitled

Explorant l’espai, Bita i Cora decideixen volar a Pruna, un planeta que no coneixen. Quan hi aterren, la nau es queda sense energia i han d’aconseguir recuperar-la. Agafar una gran pedra lluminosa podria ser la solució al problema, però els habitants de Pruna, els elms, no hi estan d’acord.

07:37
Logo El diari de Bita i Cora

La por fa por

ANIMACIO
tp assets/subtitled

Bita i Cora descobreixen que un meteorit amenaça de destruir Pruna i els seus habitants, els elms. Quan la parella aterra per intentar evitar-ho, a Cora li entra molta por. Només si supera la por podrà salvar el planeta i els seus nous amics.

07:43

ELS CONTES DE LLORENÇ GIMÉNEZ

El xiquet que va perdre la flauta

INFANTIL
tp

Llorenç Giménez ha encisat amb els seus contes moltes generacions de xiquetes i xiquets valencians. À Punt Mèdia ret homenatge a aquest narrador amb 'Els contes de Llorenç Giménez', una selecció de narracions fetes pel contacontes d’Alfafar per diversos pobles de la Comunitat Valenciana.

07:53
Logo Dinotrux

Cimentsaures

ANIMACIO
tp

En aquesta peculiar era mesozoica robòtica conviuen dues classes d’éssers: els Dinotrux i els Herraptils. Els primers són híbrids entre dinosaures i vehicles propis de la construcció, mentre que els segons són part rèptil, part eina.

08:15
Clara i Net - miniatura
ANIMACIO
tp

Clara va pel carrer, veu com està tot ple de merdes i renyeix els amos que les han deixat. Ells s’inventen tota classe d'excuses fantasioses per justificar que no les han arreplegat. Clara ens recorda que cal arreplegar la merda dels nostres gossos.

08:16

SALLY MCKAY

Màgia Justice

ANIMACIO
tp

Una adolescent aparentment normal, Sally Mckay, aspira a ser periodista d’investigació i col·labora en el Coolisland Express, el periòdic de l’institut. Jenny Justice és l'alter ego de Sally, una superheroïna capaç d’enfrontar-se a l’imperi del mal construït per Martin Manning, el seu arxienemic i la seua colla.

08:44
Logo Els Zurf

Miniposidó no té la talla en la falla

ANIMACIO
tp

Han plantat unes falles al poble. Zurfi està meravellat, però quan Vicent li conta que les cremen, no s’ho pot creure, sobretot quan veu una falla de Posidó. Amb una càmera atlant intenta crear una còpia de la figura de Posidó, però està viva i vol arruïnar la Cremà de les falles.

08:49
Generació verda - thumbnail

Crisi climàtica

CURTMETRATGE
tp

La Terra pateix una malaltia anomenada “crisi climàtica”. Provoca l'extinció d'espècies, la desertificació i les epidèmies, entre altres desastres naturals. I aquesta malaltia l'hem provocat els humans, amb els nostres vehicles i indústries que alliberen CO2 a l'atmosfera i causen l'escalfament de la Terra.

08:54
Logo Catacric, catacrac

La mare dels peixos

SERIE
tp

La Mare dels Peixos, un ésser marí màgic que viu al Mediterrani, canvia la vida d'una parella de pescadors. Decidit a córrer món, un dels fills del matrimoni es troba al seu camí un drac de set caps i una maligna bruixa d'aigua. Podrà l'heroi de Dénia combatre les bèsties?

09:02
Clara i Net - miniatura
ANIMACIO
tp

Clara i Net investiguen la procedència d’una gran merda. Finalment arriben a la conclusió que es tracta de tres merdes juntes, per tant els culpables són els tres amos d’eixos gossos. Clara ens recorda que cal arreplegar la merda dels nostres gossos.

09:05
Logo Historietes medievals

Esclafamuntanyes (1a part)

SERIE
7 assets/subtitled

Passaponts, Arrancapins i Esclafamuntanyes, tres germans que van pel món buscant-se la vida i arriben al castell de la torre vella, un lloc encantat on viu un temible gegant. Els tres lluitaran per a quedar-se amb el tresor que s’hi amaga.

09:31

LES VACANCES DE LA COLLA

ENTRETENIMENT
tp assets/subtitled

Baix del sol de l’estiu i en rigorós diferit, hui desafiarem l’escola d’estiu de Finestrat a buscar un tresor al fons de la piscina, aprendrem a fer màgia amb gots i monedes i descobrirem per a què servixen les tecles d’eixa màquina tan curiosa que amaga l’unboxing. En El Ràmquing d’Els Bíters descobrirem els 5 robots més flipants del món mundial i amb Les Feretes i Dani Miquel ens divertirem cantant i rentant-nos les mans.

09:58
Logo Del twist al clic

Roba esgarrada i humoristes

ENTRETENIMENT
7

En este programa, coneixem Lola, una iaia de Montcada que no entén com el seu net pot anar pel món amb els pantalons tots esgarrats ni que això s'estile ara. I a Sedaví, Mari Carmen té dos nets humoristes que es fan dir "Rabo Parmesano" de nom artístic; a ella li fan gràcia, però preferiria que es buscaren un ofici més seriós.  

10:38
Logo El xef a casa

Sushi a la valenciana

ENTRETENIMENT
tp assets/subtitled

Carlos, Núria, Joan i Lucia formen una família tan especial com qualsevol altra i els agrada molt el sushi. Però hi ha uns quants problemes per no poder menjar-ne quan volen, entre els quals, que la iaia Susi no pot menjar peix. Sí, sí! La iaia Susi menjarà sushi, perquè el nostre xef en prepararà uns molt valencians. Fins i tot de caqui!

11:09
Logo Ciutats desaparegudes
HISTORIA
tp

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:27
Logo Les de l'hoquei

Raquel

SERIE
12 assets/subtitled

Raquel està estranya amb l’Òscar després del que va passar i l’evita. Santi torna al poble, il·lusionat amb un nou projecte personal que ningú acaba d’entendre. Les xiques aconsegueixen guanyar un partit i ho celebren amb tan mala fortuna que la festa al pavelló acaba malament. Terrats i Youseff fan xantatge a Enric perquè done suport a l’equip de les xiques.

12:18
Logo Merlí

Montaigne

SERIE
12 assets/subtitled

El Pau Vilaseca ha agredit una professora, però el noi l'acusa d'haver-lo insultat. El Marc ja està desesperat, i la seva mare no l'ajuda. El Merlí hi haurà d'intervenir. La Gina confessa al Merlí la seva relació amb el Toni.

13:12
El premi

Berjuan a Onil

JOCS I CONCURSOS
tp

El Premi viatja hui fins a Onil, un dels bressols de la indústria del joguet a la nostra Comunitat. Allí, Lluís Cascant visitarà la fàbrica de Muñecas Berjuan i ens mostrarà dos dels seus productes estrela: les Mosquidolls, la primera nina repel·lent de mosquits i les Sani Baby, lliures de virus i bacteris. A més, s’improvisarà un concurs amb els seus treballadors i els donarà l’oportunitat d’acumular dinerets i passar una estona molt divertida.

14:00
Logo À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Carolina Salvador, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:09
Logo Atrapa'm si pots
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:08
Logo Bona vesprada
MAGAZIN
assets/subtitled

Magazín d’À Punt presentat per Màxim Huerta, Joan Espinosa i Maria Fuster, que acompanyarà els espectadors a l’estiu. L’actualitat més pròxima i les activitats més refrescants seran l’eix del programa. Mostrarem la Comunitat Valenciana poble a poble a través de les històries personals més interessants i el nostre plató serà la plaça major, on vorem com se celebren les festes en estos temps.

18:45
label no tenim trellat

Poble i ciutat

HUMOR
tp

Óscar Tramoyeres i Berta Báidez analitzen amb molt d’humor un tema tan antic com la mateixa existència de la Comunitat Valenciana: la rivalitat ancestral entre poble i ciutat. Quins avantatges i inconvenients tenen viure a un lloc o a un altre? I sobretot, com han canviat en estos últims 30 anys?

19:59
Logo Terra viva
NATURA I MEDI AMBIENT
tp assets/subtitled

Preparats per conéixer Aras de los Olmos? El visitem per a saber què l’ha fet que el consideren un exemple de poble mediambiental. També estem a Tabarla, paratge natural d'obligada visita si vas a Iàtova. A Sollana acompanyem Rafa en una jornada per a saber com es cuiden les haques. Visitem el Mas de Noguera, a Caudiel, i fem un tast a les últimes cireres d’Alcoletja.

21:00
Logo À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Carles González condueix aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00

VALENCIANS AL MÓN

Senegal

tp assets/subtitled

El programa visita el país més hospitalari de l’Àfrica per descobrir el patrimoni natural, la fauna i la diversitat cultural i ètnica. Senegal és famosa pels seus espectaculars parcs nacionals, 6 en total, per les seues platges, per la seua música i pel Ral·li Dakar.

23:02
Nou logo Valencians al món

Monterrey

VIATGES - GEOGRAFIA - TURISME
tp

Programa setmanal en el qual un equip de reporters del programa viatja a diferents ciutats del món per veure com viuen els valencians fóra del nostre país. Valencians, que viuen en els cinc continents, ens ensenyen allò que és més emblemàtic de les ciutats i països on van marxar a viure.

00:05
Logo GR7
GR7

Rutes amb Adela Cañete i Neus Ferri

ESPORT
tp

En este capítol: Ruta nord (13,73 km): Morella - mas del Campello (nit al mas del Campello). Recorrem els edificis històrics de la capital dels Ports. A Ares del Maestrat passarem la nit al recer d’un mas que ja no té ús agrícola. I ruta sud (11 km): Santuari de la Font Roja - Alcoi. Tram de gran riquesa natural, sobretot botànica.

00:48
Logo Mestres i aprenents

Sole Giménez aprén a fer orxata

ENTRETENIMENT
tp

Hui comptem amb dues grans conegudes de tots vostés. D’una banda, l’orxata, que, amb permís de la paella, és l’element gastronòmic que més identifica els valencians. De l’altra, una de les veus més personals i recognoscibles del panorama musical: Sole Giménez. Acceptarà deixar el glamur dels escenaris i convertir-se en una mestra orxatera?

01:34
Logo À Punt NTC
INFORMATIU
assets/subtitled

Carles González condueix aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:20
Logo Atrapa'm si pots
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

03:11
Logo Terra viva
NATURA I MEDI AMBIENT
tp assets/subtitled

Preparats per conéixer Aras de los Olmos? El visitem per a saber què l’ha fet que el consideren un exemple de poble mediambiental. També estem a Tabarla, paratge natural d'obligada visita si vas a Iàtova. A Sollana acompanyem Rafa en una jornada per a saber com es cuiden les haques. Visitem el Mas de Noguera, a Caudiel, i fem un tast a les últimes cireres d’Alcoletja.

04:07
Logo Gormandia

Per a tir, el que li pegaren a Kennedy

GASTRONOMIA
tp

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d'una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

04:31
Logo Gormandia

Pares, fills i esperit gormand

GASTRONOMIA
tp

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d'una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

04:57
Logo Música de banda

Orchestra Giovanile di Fiati InCrescenDO

MUSICA
tp

Les bandes de música formen part de les arrels més profundes de la nostra terra. Dir concerts, melodies, pasdobles… és dir Comunitat Valenciana, terra d’artistes reconeguts arreu del món. Per això són tan prestigiosos certàmens com l’Internacional de Bandes de Música o el Provincial de Bandes de Música, precisament els que recull el programa 'Música de banda'. Acostarem les interpretacions de les millors agrupacions musicals valencianes, així com altres provinents de la resta d’Espanya, Europa i també d'arreu del món.