Cinc minuts més
Zzleeper ha submergit els herois de Kaboom City en un profund somni perquè hi hagi silenci i pugui gaudir de la seva migdiada de mil anys. Els Kazoom Kids, a punt de caure sota el seu encanteri, actuen ràpidament: Kid Kazoom ajusta les agulles d’O'Clock a les 8 AM, aconseguint despertar tots els Superthings.
Compte amb el llop
Les aventures de Vicky es desenvolupen en un xicotet poble viking que es diu Flake. Allí conviuen el jove Vicky, fill de Halvar, el cap del poble, Ylvi, l'amiga íntima de Vicky, Ylva, la mare del protagonista, i altres personatges del poble. Cada episodi explica una història on els adults sempre es fiquen en problemes i sempre ixen amb l'ajuda del menut Vicky. Això s'evidencia quan es rasca el nas i diu "Ja ho tinc!", senyal que li ha sorgit una idea.
MIG POLLASTRE
Al cau de les Feretes viuen Quarantamaula, Dragolina, Butoni, Tombatossals i Bubota, cinc feres que volen fer por però no sempre ho aconsegueixen. Decideixen viure juntes en un cau per assajar nous esglais i muntar una xaranga per a tornar a ser conegudes mentre redescobreixen jocs, flora, fauna, rondalles i festivitats valencianes. Si eres delicat, no entres al cau de les Feretes, perquè fan pudor, tenen polls i desafinen més que un lloro.
L’actualitat en els matins d’À Punt amb Amalia Sebastián. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.
CONCERTS DE NADAL 2024
Concert Solidari de Nadal ADDA Alacant
Concert solidari de Nadal a l'auditori de la Diputació d'Alacant. El concert està interpretat per l'Orquestra Filharmònica i Coral de la Universitat d'Alacant. Igual que les passades edicions, el concert tindrà un caràcter solidari, enguany a benefici de les persones damnificades per la DANA a través de la Creu Roja.
Família Andrés Salvador: gastronomia i coratge
Viatge al món de la gastronomia vist pels ulls dels principals protagonistes del gran canvi social i cultural de la cuina del territori dels últims anys. Una reflexió sobre la tradició, el talent i la modernitat vehiculada a través de les visites de Ricard Camarena, cuiner valencià reconegut amb l'estrela Michelin, als principals baluards de la cuina contemporània de la Comunitat. Una recerca de les arrels i les relacions d'estes cuines d'avantguarda amb les realitats gastronòmiques més quotidianes del seu territori, explicitades en aquells llocs on els cuiners van quan pengen el davantal: els restaurants on mengen els xefs.
Esperit nadalenc
És Nadal i ens envaïx l’esperit nadalenc. Acompanyarem la xicalla, protagonista d’estes dates, de visita a la Fundació Jadoul-Més que Gossos per a saber com viuen allí els animals i conscienciar-nos de com d’important és l’adopció. D’una altra banda, plantarem l’arbre a casa de Kira, una gata que enguany viurà el seu primer Nadal. I per acabar, repartirem els regals de Nadal entre les bèsties de Terra Natura.
Nadal animal
Ens traslladem a Terra Natura per a celebrar el Nadal amb les bèsties del parc, que estos dies disfruten de menús excepcionals. Vorem com llúdries, siamangs, mujacs i ases assaborixen les seues llepolies preferides. D’una altra banda, acompanyarem una rapinyaire a fer vols dissuasoris a una estació de metro de València per a garantir la salubritat de l’espai. Celebrarem el primer Nadal d’una gossa que acaben d’adoptar després de ser rescatada, Rosita.
Fent-ho fàcil
Visitem Xest per a saber com viu un grup de cavalls amb una cosa en comú: són majors. Les seues humanes han volgut que passen l’última etapa de la vida en les millors condicions, a l’aire lliure i amb la tranquil·litat i descans que mereixen. A més, coneixerem les creacions solidàries d’Alicia per ajudar les colònies felines i passejarem amb Enki i Xispa, dos gossos amb mobilitat reduïda que necessiten un carret de rodes que els faça més fàcil el seu dia a dia.
Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Rosa Romero fa un repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.
Putxero de polp de la Marina
Hui, en La cuina de Morera, celebrem la mar i la tradició amb el putxero de polp de la Marina, un plat que inverteix els costums. Aquesta cassola substitueix la carn pel polp, barrejant ametles, cigrons, verdures i arròs en un brou saborós i mariner. Nascut als foguers de les barques i protagonista de taules festives com estos dies de Nadal, porta a cada casa la memòria viva de les nostres costes. Un putxero únic, tendre i reconstituent, perfecte per unir família i amistats al voltant del bon menjar en els dies festius.
Atrapa'm si pots 46
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.
Alta cuina
La Guia Michelin ha atorgat recentment les seues prestigioses estreles. I la CV n’ha rebut tres de noves. Sabíeu que este distintiu va ser creat en 1926 per una empresa de pneumàtics? Què tenen a vore les rodes amb la gastronomia? La CV té reconegudes per a 2026 36 estreles Michelin, repartides en: 1 restaurant de tres estreles, 4 locals de dos i 24 restaurants d’una. Què significa per a un restaurant guanyar una estrela Michelin? I perdre-la? Amb estrela o sense, el treball que hi ha en un restaurant d’alta cuina és espectacular. El camí que ha de fer eixe menjar per a acabar damunt la taula comença molt abans. Val cada euro que costa menjar en un restaurant d’alta cuina? O presumir pot eixir massa car? FEM ZOOM EN L’ALTA CUINA
El millor putxero de Nadal de la Ribera Alta
Concurs culinari de 75 minuts presentat pel xef xativí Jordi Garrido on cada setmana s'hi enfronten 3 restaurants de la mateixa ciutat o comarca especialitzats en el mateix estil de cuina. L'objectiu: trobar el millor restaurant de cada especialitat o temàtica concreta.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Concurs televisiu en què es posa a prova la rapidesa mental dels concursants en respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En la versió valenciana, el presentador és Eugeni Alemany.
El resum de l'any
Durant l’any, hem viscut notícies que ens alegren, que ens entristixen, que ens indignen… en Zoom viurem totes eixes emocions a través dels fets que han marcat el 2025. La notícia més destacada de l’àrea de la política valenciana, després de la dimissió de Carlos Mazón, ha sigut el canvi en la presidència de la Generalitat Valenciana. Juanfran Pérez Llorca va prendre possessió del càrrec com a president de la Generalitat després de tirar avant la investidura gràcies als vots de PP i Vox a les Corts. Quins són els principals reptes a què s’enfronta? 2025 també ha estat marcat per la instrucció judicial de la dana. És la causa penal més important en la història recent de la Comunitat Valenciana per la dimensió destructiva de la catàstrofe, la xifra de víctimes i les derivacions polítiques. L’actualitat judicial nacional de 2025 ha estat protagonitzada per la classe política. Hem sigut testimonis de l’empresonament de dos secretaris d’organització del PSOE. Primer, Santos Cerdán i després, José Luis Ábalos. En el pla Internacional, destaquen de nou, lamentablement, els conflictes armats. A més, el 21 d’abril de 2025, ens va deixar el papa Francesc, un líder polític i espiritual que es preocupà molt per la situació tant de Gaza com d’Ucraïna. En l’àrea esportiva, 2025 ha sigut un any que ha fet història en el futbol valencià, en tindre quatre equips en la màxima categoria. En l’apartat de cultura, 2025 serà recordat per haver celebrat unes bodes de plata i un bateig. Enguany, hem assistit al 25 aniversari del Museu Príncep Felip i al naixement del Roig Arena. Dos espais que, sense cap dubte, han deixat una empremta a la ciutat de València i la deixaran durant molt de temps.
CONCERT LES VEUS SECRETES
Concert de la gira de Pep Gimeno Botifarra, Les veus secretes, on reivindica, a través de la música i les cançons, el paper fonamental que han tingut les mares, les iaies i les ties a l'hora de cuidar i conservar la tradició musical i la cultura valencianes. Celebrat el 30 de març de 2025, al Teatre Principal de València, l'espectacle està dividit en quatre actes que representen les estacions i el pas del temps. Amb col.laboracions com les de Sandra Monfort & Abril o Thíasos Coral.
Simat de la Valldigna
Carolina Ferre i el seu equip es traslladen al Monestir de Santa Maria de la Valldigna per a trobar objectes extraordinaris com els dibuixos originals de Josep Segrelles, les cartes que un milicià enviava a la seua estimada o el gran secret del toc de campanes d’Albaida, Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO..
2000, l'efecte 2000
L'any 2000 va començar fent-nos patir per un defecte dels sistemes informàtics que podia provocar un col·lapse mundial. També ens vam angoixar per la crisi de les vaques boges. Centenars de persones es van contagiar a Alcoi d'un brot de legionel·losi. A l’octubre, vam dir adeu al gran actor Antoni Ferrandis i, a València, aquell es va inaugurar el Museu de les Ciències Príncep Felip.
Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.
Putxero de polp de la Marina
Hui, en La cuina de Morera, celebrem la mar i la tradició amb el putxero de polp de la Marina, un plat que inverteix els costums. Aquesta cassola substitueix la carn pel polp, barrejant ametles, cigrons, verdures i arròs en un brou saborós i mariner. Nascut als foguers de les barques i protagonista de taules festives com estos dies de Nadal, porta a cada casa la memòria viva de les nostres costes. Un putxero únic, tendre i reconstituent, perfecte per unir família i amistats al voltant del bon menjar en els dies festius.
Atrapa'm si pots 46
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.