
Cinc minuts més
Zzleeper ha submergit els herois de Kaboom City en un profund somni perquè hi hagi silenci i pugui gaudir de la seva migdiada de mil anys. Els Kazoom Kids, a punt de caure sota el seu encanteri, actuen ràpidament: Kid Kazoom ajusta les agulles d’O'Clock a les 8 AM, aconseguint despertar tots els Superthings.

Al mal temps, bona cara
Hui, Pau s’oblida la tauleta a la llum del sol i tot comença a calfar-se. Desesperats per abaixar la temperatura, els bíters troben una refrescant oferta en Internet. Però ja se sap que les millors solucions no sempre es troben en la xarxa, sobretot si Malware i Spam hi estan darrere.

Les aventures de Xonan, el guerrer (1a part)
A les llunyanes terres de Xondor va nàixer Xonan, un xiquet marcat per la profecia, que estarà destinat a posar fi a la tirania de la reina Xun-ga. Criat per un pescador i amagat tota la seua vida, haurà d'emprendre un perillós viatge per tal de complir amb el seu destí.

L’actualitat en els matins d’À Punt. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

Trampalull
Durant la festa organitzada pel famós escriptor Gilles Garin, la cangur del seu fill de deu anys és assassinada. Garin proposarà Marleau per a investigar del cas.

Més val previndre
La prevenció és fonamental a les platges, és per això que David vigila diàriament a la mar, Pablo prepara els patrons al Port de Sagunt i Clara dona consells claus de nutrició a l’estiu. El que no estava previst és el que viu Paqui a la Vila Joiosa ni l’incident del Club de vela d’Alcossebre.

Cultiu de la xufa
Hui coneixem Boro, un agricultor de l’Horta Nord, que treballa a ple rendiment en la collita de la xufa. Prop d’allí està Javi, que té faena als hivernacles i aprofita per a explicar-nos com són les tomaques Raf. En la parada a Guardamar del Segura acompanyem Héctor, Juan Ramón i la seua quadrilla per a arreplegar quasi 25 tones de creïlles.

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

Costelles a la falsa graella. Gelat d'orxata amb fartons
En este capítol Jord i Ana es fan una proposta d'allò més atractiva: unes costelles a la falsa graella amb puré de moniato i dacsa, i per a berenar, gelat d'orxata.

Atrapa'm si pots 30
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

Benvingut a les Cròniques del Zoo, on podrem viure de primera mà moments que els visitants als espais de zooimersió no acostumen a vore.

Benvingut a les Cròniques del Zoo, on podrem viure de primera mà moments que els visitants als espais de zooimersió no acostumen a vore.

Rebostera per un dia
El cuiner Jordi Morera es desplaça en el seu motocarro a domicili per ensenyar a alimentar-se a tot aquell que li demana ajuda. Hui, Victòria és manicura però a ella li agrada destacar que és model. Una model que és feliç amb el seu pes i es reivindica tal com és. Esta model “curvy” de Castelló creu que és molt bona fent pastissos però diu que sempre li fallen les presentacions.

A LA FRESCA 10
Maria Fuster i Eduard Forés passaran l’estiu A LA FRESCA amb els veïns i veïnes dels nostres pobles i ciutats, turistes que ens visiten durant els mesos d’estiu, ens mostraran els atractius turístics, el patrimoni cultural i natural, la gastronomia, les festes i tradicions. També buscaran els millors esmorzars de la Comunitat Valenciana sense deixar de banda l’actualitat. I tindran les millors entrevistes i personatges singulars i Il·lustres.

Espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.

Alzira
Carolina Ferre es desplaça amb el seu equip d’historiadors i experts al Cercle Alzireny La Gallera. Coneixerem històries fascinants com les d’uns objectes que van sobreviure a la pantanada, una pel·lícula muda rodada a Carcaixent en 1923 o el segrest de Luis Suñer a mans d’ETA a les instal·lacions d’AVIDESA.

Alberto Ferruz
Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Sal i sol són, segons este cuiner, els ingredients secrets del Mediterrani. En la cruïlla d’un camí de Xàbia este saragossà ha trobat el seu hàbitat. Ricard Camarena visita el seu restaurant, “BonAmb”, reconegut amb dues estreles Michelin.

És un retrat de la diversitat de les persones que viuen a la Comunitat Valenciana. Els homes i les dones protagonistes conten històries vitals enriquidores amb un punt en comú: la passió.

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

Cultiu de la xufa
Hui coneixem Boro, un agricultor de l’Horta Nord, que treballa a ple rendiment en la collita de la xufa. Prop d’allí està Javi, que té faena als hivernacles i aprofita per a explicar-nos com són les tomaques Raf. En la parada a Guardamar del Segura acompanyem Héctor, Juan Ramón i la seua quadrilla per a arreplegar quasi 25 tones de creïlles.

Atrapa'm si pots 30
Concurs diari per a tots els públics, presentat pel còmic Òscar Tramoyeres, que planteja preguntes de cultura general de manera senzilla i divertida i convida l'espectador a jugar des de casa.

Concurs televisiu en el qual es posa a prova la rapidesa mental dels concursants per a respondre preguntes a canvi de diners. Es tracta d’un format internacional estrenat al Regne Unit per la BBC. En esta versió valenciana, el programa el presenta Eugeni Alemany.