Programació

07:00
Les notícies del matí - miniatura
INFORMATIU

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi. Inclou sessió de control al Consell, en directe, des de Les Corts Valencianes.

12:43
De mar i bancal - Thumbnail

D’aigua i abrics

tp

Els moniatos dels germans de Guardamar del Segura necessiten tapar-se amb abrics per a créixer ben bonics i gustosos. A Meliana, Javi sap com és d’important l’aigua per a les maduixes i, l’acompanyem a analitzar-la als punts de control. I Domingo, des de Gandia, ens conta si el mal oratge ha afectat la pesca del polp.

13:19
La via verda - Thumbnail
NATURA I MEDI AMBIENT
tp

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00
À Punt NTC
INFORMATIU

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:26
Atrapam - Thumb 2022
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:32
Miniatura Alta tensió
ENTRETENIMENT
tp

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:31
Som de casa - Thumbnail
MAGAZIN

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Gemma Payá. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:01
Tres de casa - Thumbnail
7

SOM DE CASA, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervendran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00
À Punt NTC
INFORMATIU

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:01
Tupper Club - Thumbnail

Receptes vegetarianes

ENTRETENIMENT
tp

L'influencer Cabrafotuda, la presentadora Clara Castelló i l'actor Nelo Gómez reben la telefonada del cuiner Ricard Camarena i accepten el repte de participar en este concurs gastronòmic que posarà a prova les seues dots culinàries amb una recepta vegetariana.

23:08
Logo Cuineres i cuiners

Vicenta i Paco Teuler

GASTRONOMIA
tp

Ricard viatja a Polop per a conéixer un dels santuaris de la cuina tradicional de l’interior d’Alacant. Ca l’Àngels és sinònim d’elaboracions prolongades, receptes ancestrals i calidesa humana. Aquest recorregut comença a la muntanya i finalitza a El Pòsit, una taverna molt especial a la platja de la Vila Joiosa.

00:12
Logo Cuineres i cuiners

Bernd Knöller

ENTRETENIMENT
tp

Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. Hui contem la història d’un cuiner alemany amb ànima mediterrània que ha esdevingut un dels primers desenvolupadors de la cuina d’avantguarda a València. Bernd Knöller reflexiona amb Ricard Camarena al voltant de l’honestedat en la cuina, el producte local i València com a ciutat integradora de cultures.

01:10
À Punt NTC
INFORMATIU

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

02:05
Atrapam - Thumb 2022
JOCS I CONCURSOS
tp

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

03:05
Thumbnail La cuina de Morera

Mandonguilles d'abadejo i albergina torrada

ENTRETENIMENT
tp

Hi ha alguna mandonguilla més clàssica que la mandonguilla d'abadejo? Jordi i Ana cuinen també una albergina torrada amb mel i brull. Motius més que suficients per fer-li una ulladeta al capítol.

03:49
De mar i bancal - Thumbnail

De parts i pentinats

tp

Als Ports, sembla que s’acosten els parts de les ovelles, i Miriam i Joel han de preparar l’àrea de maternitat. Ja fa temps que coneixem Flama, la gosseta de Nando, a qui estima moltíssim, però no sempre ha estat amb ell. Encara no havíem parlat amb María del pèl de les cabres, i ella, té models per a tots els gustos, fins i tot, en té una amb pentinat heavy!

04:20
Comunitat Valenciana des de l'aire - Thumbnail

De Benicàssim fins a la Pobla de Farnals

NATURA I MEDI AMBIENT
tp

En el capítol de hui recorrem de Benicàssim fins a la Pobla de Farnals.